perjantai 17. joulukuuta 2010

Lupaava alku lomalle

Villellä oli tänään viimeinen työpäivä ennen kauan odotettua joululomaa, kun taas itse vietin päivästäni lähes saman verran unessa kuin hereillä. Olen nimittäin yrittänyt parhaani mukaan taltuttaa eilen illalla ilmaantuneita flunssan oireita jotka pyrkivät lyömään läpi, enkä nyt oikein mitenkään viitsisi viettää lomaani kipeänä. Eli siis troppia ja päikkäreitä näin alkuun, katsotaan huomenna mikä on tilanne. Toivottavasti parempi, koska henkilökohtaisesti tukkoisena lentäminen kera paineenvaihtelusta johtuvan viiltävän kivun ja tunteen, että silmä räjähtää suunnilleen irti päästä, ei houkuttele sitten tippaakaan...

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Toivottavasti saat sen kuriin. Lomalla ei ole mukava sairastaa, varsinkin,kun teillä on tiukka aikataulu. Jonka aikana pitää nähdä kaiksta sukulaisista ja ystävistäkin suurin osa.

Andy kirjoitti...

Niinpä, ja tosiaan vielä se lentäminen joka on tavallistakin hirveämpää jos on nuhainen. Mutta eiköhän tää tästä, jos ei muu auta niin tempasen huomenna aamulla ennen lähtöä vielä sellaiset tropit että voin lentää autuaan tiedottomassa tilassa.. ;)