keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Disney's Hollywood Studios

Seikkailin Hollywood Studioilla ihan yksikseni Villen puurtaessa kongressissa.
Tämän puiston tunnuksena on keskusaukiolla sijaitseva Fantasiasta tuttu velhon hattu.
Kuten nimestäkin voi päätellä, Disney’s Hollywood Studios -puisto keskittyy elokuvien (ja samalla vähän televisionkin) maailmaan.
En mennyt koelauluihin.
Lights, Motors, Action! -stunttiesitys oli hurjan jännittävä ja mielenkiintoinen. Moni elokuvien hurjien takaa-ajokohtausten kikka paljastettiin samalla kun esiteltiin ammattilaisten aivan huikeaa ajotaitoa.
Ja tuikattiinpa yksi kaveri esityksen aikana tuleenkin...
Studio Backlot Tour vei kulissien taakse.
Päästiin tutustumaan erikoisefekteihin, ensin vähän sadetta.
Sitten syttyi pieni tulipalo.
Ja lopulta murtui vissiin joku pato, kun vyöryvä vesimassa meinasi viedä meidän junavaununkin mennessään...
Puiston ehkä suosituin laite on Toy Story -elokuvien perusteella tehty Toy Story Midway Mania! Minä olin paikalla noin puoli kaksitoista ja silloin jo oli kaikki sen Fastpassit jaettu. Tavallinen jonotusaika oli liki kaksi tuntia, joten tämä hupi jäi kyllä väliin.
Katubileet ison paraatin muodossa. Mukana jammailemassa myös Ihmeperheen isukki.Kaunotar ja Hirviö tiivistettynä noin puoleen tuntiin. Tosi hyvin tehty juttu ja hirmu taitavat esiintyjät, kyseinen alkuperäisleffa on yksi mun kaikkien aikojen Disney-suosikeista.
Tämä oli Villen ykköstoive nähdä, joten kun mies liittyi seuraan kongressipäivänsä päätteeksi, suuntasimme katsomaan noin puolen tunnin live-esitystä Indiana Jonesin matkassa.
The Twilight Zone Tower of Terror oli mun ja Villen mielestä koko Disney Worldin paras laite. Ihan mahtava, pienimpiä yksityiskohtia myöden tosi upeasti toteutettu kokemus.
Pimeän tullen puiston Streets of America -osassa sytytetään ihan mielettömät valot, jotka aina välillä ”tanssivat” musiikin tahdissa. Oli aika taianomainen tunnelma kuumaa kaakaota hörppiessä ja niitä katsellessa.
Kiva päivä tämäkin, se on aina hirmu hyvän loman merkki kun jokainen päivä on hauska.

Ei kommentteja: