sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Mitä hirmu hauskaa tehtiin viime viikonloppuna hurjasta väsymyksestä huolimatta, osa 1: Lauantai

Yksi meidän toimiston entinen työntekijä, se jonka virkaa minä siis nykyään hoidan, halusi kutsua koko meidän työporukan perheineen luokseen viettämään mukavaa lauantai-iltapäivää. Pitkän pohdinnan jälkeen löytyi vihdoinkin päivä jolloin lähes kaikki (kahta lukuun ottamatta) pääsivät paikalle, ja se päivä oli sitten viime viikon lauantai. Juhlallisuudet sovittiin hoidettavaksi nyyttärimeiningillä, eli kaikki vieraat toivat mukanaan oman osansa ruokatarjoiluista. Me Villen kanssa askarreltiin sen verran kehuja saanut kesäsalaatti, että ajattelin nyt jakaa täälläkin maailman yksinkertaisimman mutta ihan tosi maittavan salaattiohjeen.

Heitellään salaattikulhoon seuraavat ainekset:
- Romaine-salaattia
- Mansikoita noin neljäsosiin lohkottuna
- Mustikoita
- Ananasta kuutioituna (tuoretta, ei mitään säilyketölkkikamaa)
- Mandariinilohkoja
- Pekaanipähkinöitä (voi tietysti käyttää muutakin sorttia, oman maun mukaan)

Helppoa ja ihan tosi hyvää. Me tarjoiltiin kaverina unikonsiemen salaatinkastiketta, joka sopi hurjan hyvin, mutta oman maun mukaan voi varmasti käyttää jotain ihan muutakin.

Kaikkien tuomat tarjoilut oli herkkuja, joten mahat pullollaan sitä lopulta suunnattiin kotia kohti. On aina hauskaa päästä viettämään kivojen työkaverien kanssa aikaa vähän vapaamuotoisemmin työpaikan ulkopuolella, toivottavasti vastaavia tilaisuuksia tulee eteen vielä monta.

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Kuulostaa houkuttelevalta, saattaisimme kokeilla itsekin. Pääkippari jättää kuitenkin jopa romaine-salaatin pois, jos häneltä kysytään. Vaan eipä kysytä.

Andy kirjoitti...

Suosittelemme kokeilemaan! Salaatti on tosiaan varsin herkullinen ja kesäisen raikas. =D