maanantai 11. kesäkuuta 2012

Yksi pienesti iso juttu

Kun viime vuoden puolella kuultiin että Villen sisko on perheineen tulossa vuodenvaihteen tienoilla visiitille, varattiin asuinkompleksin kalustettu vierasasunto heitä varten. Vajaa kuukausi ennen vieraiden saapumista Ville meni sitten toimistolle hoitamaan asiaa lopullisesti kuntoon, kun toimiston tyypit yhtäkkiä ilmoittivat että tämä kyseinen palvelu on lakkautettu, eikä heiltä enää saa vuokrattua kalustettua asuntoa muuta kuin ihan normaalilla pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Hetken olivat kuulemma vääntäneet siitä miten on mahdollista lopettaa palvelu joihin meillä on olemassa oleva varaus ilman että siitä edes ilmoitetaan, mutta sen kummempaa ratkaisua tilanteeseen ei löytynyt. Lupasivat yrittää löytää joitain vaihtoehtoja ja palata lähipäivien aikana asiaan, mutta niin ei koskaan tapahtunut. Itse kehotin Villeä vaatimaan pääsyä managerin juttusille ja homman hoitamista keinolla millä hyvänsä, mutta mies ei halunnut nostaa asiasta sen isompaa meteliä, vaan tyytyi kohtaloonsa ja siskon perhe hotellimajoitukseen. Tämä ei kuitenkaan muuttanut sitä tosiasiaa, että molemmat kiehuimme raivosta tämän surkeaakin surkeamman asiakaspalvelun johdosta.

Sitten tuli Valet Waste, ja meitä ketutti lisää. Täydellinen turhakepalvelu, jonka ansiosta meillä on nyt ihan hemmetin hurmaava sisustuselementti.

Eräänä keväisenä päivänä me sitten tarjottiin yhdelle työkaverille kyyti kotiin ja meidät kutsuttiin hetkeksi kylään. Mielettömän kiva asunto ihastutti heti, ja pikainen kierros asuinkompleksin uima-allasalueella ja muissa yleisissä tiloissa sai idean ihan tosissaan itämään. Hetki me vielä harkittiin ja laskeskeltiin toteutuksen kannattavuutta siinä tapauksessa että lähtö Suomeen olisi edessä jo vuoden lopussa, mutta niin me vaan päädyttiin ilmoittamaan meidän asuinkompleksin toimistolle että vuokrasopimuksen ollessa kesäkuun lopussa katkolla sitä on sitten turha uusia. Siihen mennessä me nimittäin ollaan muutettu uuteen kotiin!

Sopivasta asunnosta maksettiin varausmaksu jo hyvissä ajoin, mutta vuokrasopimus allekirjoitettiin vasta viime viikolla, kun varmistui että tehdäänkö sopimus puolikkaaksi vai kokonaiseksi vuodeksi. Avaimet saadaan 23. päivä, eli meillä on viikon verran muuttoaikaa ennen kuin vanhat avaimet pitää luovuttaa kuun lopussa. Aika jännää, me odotetaan jo melkoisen innokkaasti uuteen kivaan kotiin pääsyä. Meillä tulee olemaan vihdoinkin oma pesukone ja kuivausrumpu, eikä tarvii enää ravata pyykkituvassa. Sen lisäksi meidän asunnossa on parveke (!) ja takka (!!). Ja asuinkompleksin uima-allasalueella on kaksi saunaa (!!!). Onnea uuteen upeaan kotiin -korttien lähettämistä suunnittelevat voivat pyytää osoitetta sähköpostitse.

6 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kyllähän juttu on kuitenkin niin,että yhtään pakettia ei tule, jos ei sitä osoitetta saada ilman erikseen pyytämistä;)
Onnea uuteen kotiin näin tätäkin kautta.
Sähköpostitellaan ja skypetellään lisätietoja.

Andy kirjoitti...

Jaa, pitänee sit laittaa sähköpostia tulemaan. ;)

marketta kirjoitti...

Tämä on wau-yllätys! Toivottavasti asunnosta tulee viihtyisä koti ja tuntuu jatkossakin yhtä hyvältä. Onko kaukana entisestä asuinpaikasta?
Sama muuten täällä, että kyllä pitäisi saada ne osoitetiedot...

Andy kirjoitti...

Se on muutaman (ehkä 5-6) kilometrin päässä tästä nykyisestä, eli ei kovin kaukana. Työmatka säilyy suunnilleen samana, mutta jalkapalloa katsomaan ei tosiaan enää valitettavasti päästä kävellen.

Lilli kirjoitti...

Hei, voisko saada sen uuden osoitteen?

Andy kirjoitti...

Joo! Laitan sen sulle sähköpostilla ihan just heti nyt. :)