sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Aika hyvä viikko

Kerran viikossa päivittäjä täällä hei! Mitäs kaikkea tällä kuluneella viikolla on sitten tapahtunut... Tiistaina oli työpäivän päätteeksi OISS:n allasbileet Ricen liikuntakeskuksen uima-altaalla. Homman tarkoitus oli viettää mukava alkuilta työporukan ja kaikkien perheiden kesken. Itse olin tavannut useammankin työkaverin puolisot jossain yhteydessä jo aikaisemmin ja nyt tutustuin niihin loppuihinkin, hirmu kivoja ihmisiä jokainen. Ruoka oli mielettömän hyvää ja sitä oli varmasti riittävästi, ja kaikilla oli kiva ilta. Tällaisia tapahtumia pitää ehdottomasti järjestää vielä lisää.
Loppuviikosta postiluukussa odotteli paketti Marketalta (Kiitos!). Koirateema jatkui kortin lisäksi myös hauskoissa pehmokoiramagneeteissa, jotka koristavat parhaillaan jääkaapin ovea. Nelijalkaisten lisäksi paketissa oli muumikalenteri, jonka omin itselleni kun Ville ilmoitti ettei hän käytä paperikalenteria. Itse taas olen just niin vanhanaikainen, että pidän paperikalenteria parhaana vaihtoehtona. Sellainen on kuitenkin tältä vuodelta puuttunut, kun unohdin aikanaan ostaa, enkä ole sittemmin saanut aikaiseksi niin olen pärjäillyt puhelimen kalenterin kanssa, mutta nyt olen viikonlopun aikana siirtänyt kaiken tähän uuteen ja olen varsin tyytyväinen. Sit paketissa oli vielä pussi salmiakkia, mutta se katosi noin minuutissa, koska meidän edellisistä salmiakeista oli vaikka kuinka monta viikkoa...
Eilen käytiin leffassa katsomassa Contagion, joka oli varsin pätevä tautiepidemiaelokuva. Paitsi että sen jälkeen on lievästi vainoharhainen olo. Mihinkään ei halua julkisilla paikoilla koskea ja sitä harkitsee vakavasti pakkaavansa käsilaukkuun huomattavan varaston käsidesipulloja niitä hetkiä varten, kun kädet on pakko ottaa pois taskusta... Illalla päätettiin kuitenkin uhmata ympäröivän maailman pöpöjä ja lähdettiin vielä ulos syömään niiden tänään sinne Austiniin suunnanneiden kavereiden kanssa. Hirmu kiva että saatiin vielä yksi yhteinen illallinen sopimaan aikatauluihin, vaikka toki me kyllä aiotaan mennä jossain vaiheessa Austiniin kyläilemäänkin.
Tänään ollaankin sit sunnuntaiperinteen mukaisesti katseltu lähinnä jalkapalloa. Texansit otti turpiin New Orleans Saintseilta (33-40), mikä oli varsin harmillista, mutta ainakin pojat pelasi suurimman osan aikaa tappiosta huolimatta suhteellisen hyvin. Ongelmaksi muodostui heikko viimeistely: ihan liian monta kertaa jouduttiin tyytymään potkumaaleihin kun ihan oikeasti olisi pitänyt tehdä touchdown. Noh, viikon päästä pelataan kotona taas, toivottavasti sitten sujuu paremmin. Huomenna alkaisi sit uusi työviikko. Mitäköhän sitä oikein pitäisi tehdä, että motivoituisi kirjoittelemaan kuulumisia myös työpäivien päätteeksi..? Vaan kaipa edes näin kerran viikossakin on tyhjää parempi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Pitkästä aikaa.... Olen kyllä enemmän ja vähemmän aktiivisesti blogia seuraillut ja varsinkin kuvia ihastellut! :)
Nuo koiramagneetit sai mut tarttumaan näppäimistöön ja kertomaan, että muutes meidän perhe kasvoi viisihenkiseksi heinäkuussa. Nyt meillä asustelee siis myös neljäkuinen labradoriuros Laku ♥

Aurinkoisin syysterveisin, Sanna

Andy kirjoitti...

Koiravauva!! Kuvia saa vapaasti laittaa sähköpostilla ihan niin paljon kuin haluaa. =D

Ps. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa, saa toki kommentoida useamminkin. ;)