sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Viimeisen viikon aikana...

...Olemme tulleet viime viikonloppuna yhtä aikaa kipeiksi, kun tarkoitus oli mennä katsomaan Rice Owlsien kauden ensimmäistä kotipeliä. Epäilemme jonkinlaista ruokamyrkytystä, jonka aiheuttamaa harmitusta ei lainkaan lieventänyt se, että Owlsit voittivat pelin blokkaamalla viime sekunneilla vastustajan lähes varman potkumaalin ja netistä jälkeenpäin katsotun videon mukaan koko stadioni räjähti. Olis muuten ollut aika tavallisen hienoa olla paikalla.
Ricen kampuksella on myös ihan oikeita, siivekkäitä pöllöjä.

...Olemme vähät välittäneet lauantain vatsavaivoista seuranneesta hieman huterasta olosta ja suunnanneet siitä huolimatta sunnuntaina Texansien kauden avauspeliin, jossa Indianapolis Colts kaatui selkein lukemin 34-7 ja hyvin mennyt peli sai unohtamaan oman kurjan olon.
Vissiin syyhytti koipea...

...Olemme viettäneet Austiniin muuttavien kavereiden läksiäisiä, joissa oli oikein mukavaa, vaikka takana oli taudin jälkeen hieman heikon olon vallassa suoritettu työviikko. Perjantai-illan jaksamista kuitenkin onneksi edesauttoi se, että pääsimme luistamaan töistä jo puolenpäivän aikaan, kun sain takaisin yhdessä edellisen viikon iltatapahtumassa sisään tehtyjä työtunteja.
Koko kampuksen väki käy aina vuorotellen niitä ihastelemassa kun ne ilmestyvät näköpiiriin, koska ne on ihan hillittömän suloisia.

...Olemme viettäneet tämän sunnuntain nautinnollisen laiskasti lähinnä jalkapalloa katsellen, sekä iloinneet hurjasti Texansien 23-13 voitosta Miami Dolphinseista ja siitä seuranneesta 2-0 tilastosta. Kyllä tää tästä taas.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Ompas söpö pöllö.
Meidän söpöistä siileistä viimeset kaksi eivät vieläkään ole asettuneet talvilevolle, käyvät edelleen illan hämärissä nautiskelemassa talon antimista.Vähän kylläjo ovat jähmeitä ja väsyneen oloisia.
En enään ruoki niitä kädestä, jotta osaisivat mennä aikanaan levolle, eivätkä palellu talven pakksiin.
Hyvä Texansit!!!!

Andy kirjoitti...

Pöllöllä oli vähintään yhtä söpö kaverikin, mutta se oli ujompi ja piilotteli oksien seassa niin, ettei joutunut kuvaan. :)