perjantai 9. syyskuuta 2011

Uusia tuulahduksia

Uusi lukuvuosi on juuri alkanut ja Ricen kampuskin on kesän hiljaiselon jälkeen taas täynnä opiskelijoita. Väkeä on nyt ennätysmäärä, kun sisäänottoja on nostettu. Ja entistä suurempi osa on myös ulkomailta. Myös meidän labra on saanut lisäeloa, kun kaksi uutta postdoc-tutkijaa aloitti työt pari viikkoa sitten. Toinen on kiinalaista syntyperää ja toinen on venäjältä. Kansainvälistä menoa siis. Kolmanteen paikkaan haastateltiin hakijoita juuri tällä viikolla. Saa nähdä kuka siihen tulee valituksi.

Paras uudistus on kuitenkin se, että meidän rakennukseen avattiin vihdoin kahden vuoden odotuksen jälkeen kahvila. Enää ei siis tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, jos kahvihammasta kolottaa. Ja saa sieltä pientä lounastakin pahimpaan nälkäänsä.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kyllä siellä sitten on porukkaa jokapuolelta maapalloa. Kyllä siellä tarvitaankin kansainvälisten asioidn toimistoa.
Hyvä, että on kahvila omassa toimipaikassa,jos on kiireinen kohta tutkimuksissa. Toisalta nyt ei saa enään sitä syytä, jos haluaa mennä Tarjan kanssa johonkin muualle lounaalle;) Pitää perustella se muuten.

Ville kirjoitti...

rauni: Kahvila on tosiaan kiva olemassa. Ja kyllä mä edelleen aion käydä Tarjan kanssa lounailla. Ei siihen kummosia tekosyitä kaivata:)