sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Töissä taas

Blogin viimeaikainen päivityshiljaisuus johtuu hyvin pitkälti henkilökohtaisen laiskuuteni lisäksi siitä, että palasin viime maanantaina töihin. Kauan odotettu työlupa ilmestyi postiluukkuun reilu viikko sitten lauantaina, joten maanantaina otin suunnan kohti kampusta ja jaoin ilosanoman työkavereiden kanssa. Pomo soitteli HR:n ihmisille ja kysyi, että kuinka pian saatte paperit valmiiksi. Ja kymmenisen minuuttia myöhemmin istuinkin jo allekirjoittamassa virallisia dokumentteja. Siitä sitten takaisin OISS:n toimistolle ja tein työpäivän loppuun, jonka jälkeen olenkin ollut joka päivä töissä täydet tunnit.

Torstaina livistin kesken päivän uudemman kerran HR:n puolelle sopimaan benefits-asioista, joihin olen nyt kokopäiväisenä työntekijänä oikeutettu. Tarkoittaa siis sitä, että minulla on Ricen kautta mm. hyvin edullinen sairausvakuutus ja hammashoito, ja maksavatpa nuo minulle palkan päälle vielä eläkekertymääkin. Tähän asti on menty suomalaisilla matkavakuutuksilla, mikä tarkoitti sitä, että vahingon käydessä homma olisi onnistunut, mutta ennaltaehkäisevä hoito, eli vaikkapa nyt hammaslääkärikäynnit, ei sen piiriin kuulunut. Ja koska ilman vakuutusta sellainen on ihan järkyttävän kallista, ei ole tullut käytyä. Nytpä tulee, koska vaikkei se vieläkään ilmaista ole, hoitaa Rice kustannuksista vähintään kolme neljäsosaa, joten oma osuus on ihan inhimillisissä lukemissa.

Reilun viikon päästä on vielä uusien työntekijöiden orientaatio johon minun pitää osallistua, mutta muuten saankin sitten keskittyä siihen varsinaiseen työntekoon. Tämä eka viikko on mennyt osittain vähän eksyksissä, kun tuntuu että olen kahden kuukauden aikana unohtanut ihan tosi paljon sellaista, jonka kyllä vielä kesäkuussa osasin. Siihen lisäksi oikeasti uutta asiaa, niin totuttelussa menee kyllä hetki. Nautin silti joka hetkestä, koska tykkään sekä työstäni että työkavereistani ihan älyttömästi. Ja kunhan totun taas aamuherätyksiin ja työpäivien mukanaan tuomaan rytmiin, niin eiköhän blogiinkin jotain sisältöä saada vähän viimeaikaista tiuhemmin. Nytkin on mielessä muutama juttu, joista ehdottomasti haluan jossain vaiheessa vielä ehtiä kertomaan, katsotaan koska onnistuu...

6 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hieno homma, että työasiat on nyt kunnossa.
Kyllä me kaikki jaksetaan viestejä odotella, nyt kun tiedetään syy miksi blogi päivityy hiukan pidemmin väliajoin.
Jäämme odottelemaan uusia juttuja joita sinne kuuluu, saguarojenkin kuulumisia;)

Andy kirjoitti...

Haha, kyllä mä niitä Saguaro-kuvia vielä jossain vaiheessa laitan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtia, että sait työt aloitettua. Mä oon taas työttömänä.:D

T:Helka

Andy kirjoitti...

No höh. Toivottavasti löytyy pian joku tosi kiva paikka! =D

marketta kirjoitti...

Lämpimästi onnea uudelle vanhalle työpaikalle uuden luvan kanssa.Hieno juttu.Hyvässä työpaikassa ihminen viihtyy.

Andy kirjoitti...

Kiitos kiitos. Onhan se nyt mukavaa kun töihin menee ihan ilokseen. :)