lauantai 27. elokuuta 2011

Sohvaperunoiden uusi koti

Viime syyskuussa tilaamamme uudet täytteet sohvatyynyihin eivät pärjänneet enää taistelussa vuodesohvan hieman epäkuntoiselle mekanismille, joten kyllästyttyämme istumaan kuopassa kun oikeasti halusimme istua sohvalla, päätimme sijoittaa kokonaan uuteen sohvaan. Kierrettyämme viime viikonloppuna muutamassa huonekaluliikkeessä, valitsimme uudeksi löhöilylinnakkeeksemme IKEAn Tidafors-sohvan. Koska tiistaille oli varattu matonpesu, päätimme ottaa siitä täyden hyödyn, eli kannoimme vanhan sohvan pihalle maanantai-iltana ja siirsimme uuden sohvan kotiinkuljetusta eteenpäin seuraavaan tarjolla olevaan ajankohtaan, eli täksi perjantaiksi, jotta saataisiin pestyä matto myös sohvanurkkauksesta. Sohvan korvikkeeksi näiden muutaman välipäivän ajaksi täytimme olohuoneen lattialle ilmapatjan ja vietimme lokoisaa leirielämää.
Väri nyt ei ole mun suurin suosikki, mutta ihan kohtuullisesti se tähän kämppään sopii. Mikä tahansa muu verhoilu olisi sitä paitsi heti nostanut hintaa sadalla taalalla, joten tultiin hyvin vauhdikkaasti siihen tulokseen että ruskea on ihan kiva. Eilen tosiaan IKEAn kaverit kävivät kantamassa uuden sohvan sisään, luonnollisesti kyseiselle ketjulle tyypillisesti osissa. Mutta ihan hyvännäköisesti me onnistuttiin pistämään sohva kasaan, eikä se ole ainakaan vielä romahtanut... Päinvastoin, kuten Andre demonstroi, sohvalta oli oikein mukava tänään katsella miten Texansit voittivat kolmannenkin preseason-pelinsä, kun loppuluvut San Francisco 49ersia vastaan olivat 30-7.

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hyvältähän tuo näyttää ja Andrekin sopii teidän kanssa siihen pelejä katsomaan.
Onnea Texanseille hyvin alkannesta kaudesta, ja faneille myös.
Täällä on tänään meteorologien mukaan kesän viimeinen hellepäivä,eilen lämpö nousi yli +25 ja koko päivä oli aurinkoinen, joten purjelaivoja tutkaillessa oli ihan aiheellista vielä laittaa suojavoidetta.
Laivat olivat hienoja ja kansaa oli runsaasti paikalla molemmin puolin Aurajokea.

Andy kirjoitti...

No varsinaisesti kausihan ei ole vielä alkanut, nää on näitä harjotuspelejä vasta. Mutta on nekin silti huomattavasti kivampi voittaa kuin hävitä, ja toivotaan että sama meno jatkuu sitten parin viikon päästä, kun kausi ihan oikeasti alkaa! =D

Lilli kirjoitti...

Toi on kivan näköinen toi sohva! :) Mun netti on vähän takkuillut viime aikoina :(

Andy kirjoitti...

Se on myös varsin mukava sohva, mikä on sohvalle hyvin oleellinen ominaisuus. :) Takkuilevat netit on ihan sietämättömiä, toivottavasti saat omasi kuntoon pian!