lauantai 18. syyskuuta 2010

Kymppitonni eaa.

Teidän onneksenne meidän netti ei toiminut eilen illalla, koska jos olisin päässyt blogiin, olisin varmasti avautunut varsin pitkällisesti niistä kahdesta tunnista jotka heitin elämästäni hukkaan kun päätimme Villen kanssa katsella televisiosta tulleen elokuvan 10,000 BC. Olen sittemmin ehtinyt jo hieman rauhoittua, joten tyydyn vain toteamaan että siinäpä ihan ennätyksellisen huono ja käsittämättömän surkea elokuva, mikä ei sinänsä kyllä yllättänyt koska enpä minä juuri parempaa rainan ohjaajalta Roland Emmerichilta odotakaan (paitsi varhaisempaa tuotantoa oleva Stargate on kyllä ihan hyvä, sen on täytynyt olla vahinko).

Täyttä kuraa olevasta elokuvasta valittaessa olisi ehkä unohtunut mainita se perjantain oikeasti ehkä mainitsemisen arvoinen asia, eli meidän sohvan korjaaminen. Käytettynä ostetun sohvan istuintyynyjen täyte oli nimittäin jo varsin litistyneessä kunnossa, joten päätimme sijoittaa tilanteen parantamiseen hieman taaloja ja tilasimme netin kautta uudet täytteet. Minuun vetosi erityisesti kyseisen firman tunnuslause, jossa vapaasti suomennettuna kehotettiin istumaan huonekalujen päällä ennemmin kuin niiden sisällä. Harvinaisen osuva kuvaus meidän kuopalla olevasta sohvasta...

Eilen sitten saapuivat ovelle kuljetettuina meidän uudet täytteet. Etukäteen vähän jännättiin kuinka hyvin Ville onnistui mittauksissaan ja kuinka hankalaa uusia täytteitä olisi survoa tyynyihin sisään, mutta lopulta koko homma sujui paljon odotettua helpommin. Pituudeltaan täytepalat olivat ehkä hitusen turhan väljiä, mutta eipä siitä käytännössä ole oikeastaan mitään haittaa kun ne löysemmät reunat saa helposti tungettua selkätyynyjen alle. Nyt ei ole sohva enää kuopalla, päinvastoin valikoitiin ehkä aavistuksen turhankin jämäkkää täytemateriaalia. Vaan eiköhän tämä tästä ahkerassa käytössä pehmene oikein miellyttäväksi, tulkaa vaikka testaamaan.

Ei kommentteja: