lauantai 4. syyskuuta 2010

Viikonloppuloma ja unien tulkintaa

Nää lähtee kohta viikonlopuksi Austiniin, ihan vaan siksi kun ei olla vielä koskaan käyty. Sit nää aikoo olla myös ihan tosi huonoja vanhempia ja jättää hyvin epätyypillisesti vauvan kotiin, mutta onneksi puhelin mahdollistaa esimerkiksi pikaterveisten lähettämisen, jos tulee sellainen olo.

Hauskaa viikonloppua muillekin!


(Ville on muuten hyvin huolissaan sen alitajunnasta, koska viime yönä kuulemma oikein hyvä ja kiva uni muuttui aivan yhtäkkiä ihan tyhmäksi ja ahdistavaksi. Me oltiin siinä unessa patikoimassa jossain lumisella vuorella ja oli oikein hauskaa, kun Ville kehotti mua ottamaan valokuvaa jostain erityisen hienosta maisemasta. Minun siinä tähtäillessä mies onnistui astumaan jotenkin väärään paikkaan ja sai aikaan lumivyöryn, joka hautasi minut alleen. Se kyllä väitti että siinä kohtaa tuli se ahdistunut olo, mutta voisko joku unista jotain tietävä kertoa että pitäiskö mun nyt olla jotenkin huolissani? Eikö Villen alitajunta tykkää musta enää..?!?)

7 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Heititpä pahan, mutta onneksi unia ei oikein voi tulkita ilman unennäkijän omia assosiaatioita. Valitettavasti hän tuskin tulee kertomaan niitä luotettavasti, joten jääköön unen syvempi sisältö salaisuudeksi.
Mutta arvailla aina voi - onko kenties jostakin pienestä vaatimattomasta jutusta paisunut isompi vyöry ?

Andy kirjoitti...

Jaa, ei kyllä tule mitään mieleen. Mitäs me tehtiinkään perjantaina? Tuupas Ville ottaan osaa tähän keskusteluun! :)

Ville kirjoitti...

marketta: Kyllä vanhat kränät piti olla jo aika päivää sovittu. En sitten tiedä mistä tuo uni pomppasi esiin. Mutta Andy on vähän kaunistellut mun psyykettä. Toki olin unessa ekana kaivamassa Andyä lumen alta esiin, mutta samassa rytäkässä oli kyllä hautautunut ainakin viisi sivullistakin. Että jos mä joskus oikeesti pimahdan, ni sit on aihetta etusivun lööppeihin ;-)

marketta kirjoitti...

Hmmm. Villelle suosittelen paineen purkua hieman pienemmissä erissä !
Eivät ehkä osaa varoa siellä Ricessäkään rauhallista suomalaismiestä.

Ville kirjoitti...

marketta: Puolustuksekseni haluaisin kuitenkin huomauttaa, että lumivyöry oli unessa oikeasti vahinko.

markett kirjoitti...

Ei hätää. Ole huoletta, emme me tavalliset tallaajat todellisuudessa murhaa lähimmäisiämme, saatikka että pystyisimme masinoimaan lumivyöryjä tai maanjäristyksiä omatoimisesti...

Ville kirjoitti...

marketta: Juu. En minäkään unesta ehtinyt huolestua.