keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Café BRC

Meille on jo vuoden päivät lupailtu, että kyllä BRC:lle jossain vaiheessa jonkun sortin kuppila vielä tulee. Nyt on sitten vihdoin alkanut edistystä tapahtua. Luvassa ei tosin ole mitään oikeaa lounasruokalaa, vaan kakkoskerroksen kahvilalle varattuun tilaan tuleekin vain rivi myyntiautomaatteja: kahville, limulle, suklaapatukoille ja kylmille salaatti-/voileipäannoksille kullekin omansa. Parempi sekin kuin ei mitään. Aina kun ei jaksaisi lähteä kadun toiselle puolelle ruokaa metsästämään.

Tänään oli tilaisuus koemaistella ja kommentoida tulevia tarjonnaisia. Mä meinasin tosin unohtaa koko tapahtuman, ja Andyn muistuttaessa asiasta oli ruoista lähinnä malliannokset enää jäljellä. Ihan lupaavan näköisiä salaatteja, wrappeja, hedelmiä yms. tuntuu olevan tiedossa. Makutestiin asti pääsi halkaistu kroissantti, jonka välissä oli Brie-juustoa ja omenaa. Ehkä vähän hepponen lounaaksi, mutta hyvää se kyllä oli. Ei musta kyllä automaattien vakiasiakasta varmaan tule, mutta on se ihan kiva jos jatkossa laiskuuden tai hirveän ukkosmyräkän iskiessä pientä purtavaa saa poistumatta rakennuksesta.

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Ruokahan se miehen tiellä pitää, joten kaikki sensuuntaiset hankkeet lienevät tervetulleita. Miten onkaan sen painonkehityksen laita ...
Meillä Suomssa on taas meneillään kuuma rasvasota, jossa Pekka Puska ja Pohjois-Karjalaprojekti uhkaavat jäädä pahasti altavastaajan asemiin. Hyökkääjänä TVssä viimeksi nuori mutta sitäkin kärkevämpi naiskirurgi, joka helisytteli Puskan nenän edessä ateromaplakkia ja julisti että siitä vain murto-osa on kolesterolia. Margariinit julistettiin sopiviksi lähinnä kissanruokatehtaisiin, ja autuus tulee tällä kertaa taas kalaöljyjen kautta.

Ville kirjoitti...

marketta: Kyllä mä ainakin laitan leivän päälle mieluummin margariinia kuin kalanmaksaöljyä;-)