keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Bling bling

Vastusteltuani aktiivisesti ja onnistuneesti trendi-ilmiö Nominationia jo pitkään, päätti siskokulta että nyt saa riittää, kyllä mullekin pitää sellainen hankkia. Niinpä valmistujaisjuhlissa kesäkuussa paketista paljastui ihan ikioma Nomination, siinä isommassa koossa. Selvä se sitten, tuumasin, ja päätin että kyllähän sitä sitten käyttää pitää kun kerran sellaisen on lahjaksi saanut. Päätin myös, että laitetaan homma kunnolla alkuun ja kävin yhdestä lahjakuoresta löytyneiden setelien kanssa Stockalla valitsemassa kaksi kuvapalasta uuteen koruuni. Ja silloin se aukeni mulle, näiden viehätys. Eihän ne niillä tyhjillä palasilla juuri minkään näköisiä ole, mutta kas kuinka hauskaa olikaan pohtia että millaisen siitä juuri omasta helystä voikaan tehdä, millaisia paloja siihen olisi hauskinta laittaa ja minkälaisia ihan omia merkityksiä koruun yhdistyy kunhan omien palasten määrä kasvaa.
Täältä Houstonista löytyy kaksi virallista Nomination-jälleenmyyjää, jotka on ollut tarkoitus tarkastaa jo pitkään, siitä asti oikeastaan kun tultiin Suomesta takaisin. Tänään sitten vihdoin suunnistettiin sitä lähempänä sijaitsevaa kohti kun olin hakenut Villen töistä. Paikka löytyi helposti ja myyjäkin oli oikein mukava, mutta valitettavasti heillä ei ole valikoimissa lainkaan sen isomman korun paloja, ainoastaan Classic-kokoisia. Tilausten vaadittu minimimäärä on kuulemma niin suuri, ettei isojen palojen menekki yksinkertaisesti riitä. Tylsää. Kotona sitten päätin että toisen mahdollisesti turhan reissun sijaan soitan sinne hieman kauempana sijaitsevaan liikkeeseen ja tiedustelen asiaa etukäteen, enkä yllättynyt juurikaan kun vastaus oli sama. He tosin sanoivat että isoja paloja pystyisi mahdollisesti tilaamaan pyynnöstä, joten pitänee käydä jossain vaiheessa utelemassa lisää.
Laitetaan nyt vielä kuva palapelistä joka me saatiin tänään valmiiksi, koska kaikkia varmasti kiinnostaa ihan hillittömästi. Mutta oli kyllä sen verran kinkkinen ettei malta olla esittelemättäkään...
Mutta tosiaan, jos joku kokee suunnatonta halua ostaa vähän ylimääräisiä isoja Nomination-palasia niin mä voin kyllä ihan mielelläni luetella muutamia mun toivelistalta. Johon ei muuten sit kuulu niitä värillisiä... ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Markus on luvannut alkaa "kasvattaa" mulle kans omaa Nominationia. Kyllä siinä oma viehätyksensä on kun kaikki palat on ajatuksella valittu ja niissä on se oma juttunsa... Netistä löytyy valtavasti niitä palasia, jotka sopii myös Nominationiin.

Sanna

Andy kirjoitti...

Mä oon kans netistä katellu ja kasvattanu toivelistaa, harmi vaan että siihen isoon ei oo yhtä paljoa valikoimaa kuin Classic-kokoon. :(