perjantai 10. syyskuuta 2010

Perjantai

Jokin aika sitten kun olimme ostamassa kehyksiä yhteen meidän palapeleistä, bongasin samasta kaupasta kerrassaan ihastuttavia lattiatyynyjä. Mustat, pehmeät ja ennen kaikkea valtavat (kaikki meillä vierailleet ehkä osaavat hahmottaa kokoa paremmin jos kerron, että yksi tyyny täyttää meidän nojatuolin kokonaan) tyynyt valloittivat minut välittömästi, mutta Ville ei ollut ihan yhtä vakuuttunut. Päätimme siis jättää tyynyt harkintaan, vaikka uhittelinkin jo heti silloin että kyllä minä ne sieltä vielä käyn noutamassa. Ja niin teinkin, tänään kun olin muutenkin liikkeellä hoitamassa asioita. Työpäivän päätteeksi esittelin hankintani Villelle, joka joutui myöntämään että tyynyt ovat ihanuutensa lisäksi oikeasti varsin käytännölliset, etenkin sitten kun meille tulee (lokakuussa) niin paljon vieraita ettei kaikille riitä istumatilaa sohvalta tai nojatuolista. Kokolattiamatosta huolimatta tyyny pehmentää lattialle joutuvan elämää aika selkeästi. Tämän varsinaisen lattiatyyny-funktionsa lisäksi tyynyillä voi mitä parhaimmin rakentaa itselleen pehmoisen pesän sohvalle, tai erittäin miellyttävän lukupisteen vaikka sänkyyn. Ville tosin pääsi kehuskelemaan sillä, että hänen alkuperäisen harkintahalukkuutensa vuoksi saimme tyynyt entistä edullisempaan hintaan, koska tällä välin ne oli siirretty alennustuotteiden joukkoon. Loistojuttu siis kaikin puolin.

Perjantai-ilta onkin sitten vierähtänyt pelien merkeissä, jonka lisäksi kipaisimme vielä kulmapuodista punaviinipullon kaveriksi. Kaapista tuli kaivettua ikiklassikko Monopolin lisäksi pitkästä aikaa synttärilahjaksi aikanaan saatu Monty Python Fluxx, joka oli vielä hauskempi kuin mitä me muistettiin. Oikeasti aivan hillitön peli, jossa mm. on täysin mahdotonta ennustaa pelin kestoa. Varmaa on aloitettaessa ainoastaan se, että pelin aikana saa nauraa vatsalihaksensa helliksi (tosin on aina myös mahdollista että sillä punaviinillä on jotain tekoa asian kanssa..). Taidetaankin ottaa vielä matsi tai pari ennen kuin uni kutsuu.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Teillähän on sitten jo korttirinki valmiina, puutuu vain pelaajat. Notkeammat voivat istua niillä lattiatyynyillä, ja kyllä niiden päällä voi varmaan katsoa niitä muutamaa tv-kanavaa, kai sieltä jotain katsomista tulee. Ja luultavasti läksytkin tulee tehtyä tehokkaammin niiden päältä kuin lattialta, mutta en tidä, onnistui se viimeksi lattiallakin.

Andy kirjoitti...

Tyynyjen kanssa ihan kaikki muuttuu paremmaksi, joten varmasti tenavien läksytkin sujuu vielä viimekertaistakin reippaammin. :)