tiistai 17. marraskuuta 2009

Tämä tietää lisää peli-iltoja

Synttärilahjoja sitten riittää aina vaan, tänään postilaatikossa odotti yhteinen paketti joka piti sisällään pari uutta peliä. Mahtavaa, koska oltiinkin jo mietitty että Monopolille olis kiva saada vähän vaihtelua. Kiitti siis kovasti, Mama ja Petu!
Ensimmäisenä testiin pääsi Monty Python Fluxx -korttipeli, joka oli aivan hulvattoman hauska. Ounasteltiin yksissä tuumin että isommalla peliporukalla se on varmasti vielä hauskempi, joten varokaa vaan, tää tulee joululomalle mukaan!
Toinen peli olikin meille tavallaan entuudestaan tuttu, nimittäin Menolippu-pelin alkuperäinen, Pohjois-Amerikkaan sijoittuva versio. Meiltä löytyy jo kotoa pelin Eurooppa-painos, jota on pelattu hyvin paljon. Aivan huippu peli, josta löytyy nykyisellään myös Pohjoismaat kattava, hieman simppelimpi versio. Suosittelemme tutustumaan.
Amerikkalaisversio riemastutti, koska siitä löytyy tietenkin myös meidän oma Houston. Sinne piti tietenkin heti ekassa pelissä rakentaa rautatie, vaikkei se ollut edes mun reittien varrella. Tuo rata ei siis tosiaan jatku Dallasista enää pidemmälle...

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Se junapeli olikin tosi hauska, kun sitä täällä silloin pelattiin. Oliko se nyt viime- vai toissajouluna.
Pelaaminen porukalla on jokatapauksessa mukavaa ajanvietettä.

Andy kirjoitti...

Pelaaminen on yleensäkin kivampaa isommalla porukalla, mutta kyllä me kahdestaankin saadaan noista ilo irti. :)

Sirpa kirjoitti...

Ja meillä pelataan menolippu pohjoismaat -versioita joka on simppelimpi kuin tuo teidän.. lasten kanssa simppeli hyvä. Empun kanssa tosin joutuu vähän vielä avustamaan sitä , laitetaan kolikoita kaupunkeihin mille välille emppu sitten rataa rakentaa.. eli se ei ole niin jännittävää silloin, mutta hauskaa ajanvietettä tosiaan.
Nythän tosin Emppu oppi lukemaan.. osaisko jo ihan itse määritellä reitit... hmm..

Andy kirjoitti...

Kuten sanottu, hyvä peli kaikin puolin, kun sopii pienellä avustuksellä vähän nuorempienkin kanssa pelattavaksi. :)