perjantai 13. marraskuuta 2009

Tarina miehestä joka ei toiminut typerästi

Olipa kerran yksi mies, joka keräili harvinaisia (ja siis myös kalliita) autoja. Viime kuussa hän täydensi kokoelmaansa vuoden 2006 Bugatti Veyron EB:llä, joita koko Yhdysvalloista löytyy ainoastaan 15 kappaletta. Tällä viikolla hän ajoi tuliterän autonsa järveen.
Nimettömänä pysyttelevälle miehelle auton myynyt Elite Autos -liikkeen omistaja kertoi päivän lehdessä puhuneensa miehen kanssa pari tuntia tapahtuneen jälkeen ja epäilee että autoa ei voida pelastaa. Lisäksi tämä autokauppias hämmästeli sitä, miten rauhallisena mies oli onnistunut pysyttelemään, hän itse kun olisi varmasti ollut täysin poissa tolaltaan. Etenkin, automyyjä jatkoi, kun kuljettaja ei toiminut onnettomuustilanteessa mitenkään typerästi. Jaa? Tarkastellaanpa olosuhteita.
Mysteerinen autokeräilijä herra Z ajaa tyytyväisenä uudella autollaan (onnettomuutta tutkineen poliisin mukaan ei ole syytä epäillä että mies olisi ajanut ylinopeutta). Yhtäkkiä hänen puhelimensa, johon hän ei tapahtumahetkellä puhu, tai edes sitä muuten käytä, tippuu keskikonsolin päältä auton lattialle. Herra Z kumartuu poimimaan puhelimensa ja noustessaan takaisin ylös, säikähtää auton vierellä matalalla lentävää pelikaania, tekee autolla väistöliikkeen, onnistuu sähläämään oikean eturenkaan pientareelle, jonka jälkeen herra Z ei enää kyennyt saamaan autoaan takaisin hallintaansa. Spläsh ja loiskis, sinne meni yli miljoonan dollarin auto. Mutta korostettakoon nyt vielä, että kuljettaja ei toiminut onnettomuustilanteessa mitenkään typerästi.
Jotkut ihmiset ei vaan ansaitse omistaa tuollaisia autoja.
Kuvat lainattu täältä, täältä ja täältä. Kuvissa esiintyvät autot eivät liity tapaukseen.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Niinpä, mitähän hänen olisikaan pitänyt tehdä tomiakseen typerästi. Hänen pitäisi varmaan hankkia kuljettaja, luulisi vapaaehtoisia riittävän.

Andy kirjoitti...

Mä voisin ainakin hakea sitä työtä.. ;)