sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Talviaika

Mekin siirryttiin vihdoinkin talviaikaan, kun kelloja käännettiin viime yönä tunnilla taaksepäin. Ylimääräinen tunti olikin oikein hauska käyttää pieneen kävelyretkeen lähiympäristössä. Tänään kun oli mitä kaunein syyspäivä, reilut parikymmentä astetta lämpöä ja pilvettömältä taivaalta paistava aurinko. Siis loistava tilaisuus käydä räpsimässä vähän niitä valokuvia jotka eilen jäi saamatta.
Kauniiden talojen lisäksi saatiin vielä ihailla ihmisten Halloween viritelmiä. Kurpitsat tosiaan löytyi lähes kaikilta, mutta jotkut panosti vähän enemmän, kuten rakentamalla kotipihalle ikioman hautausmaan.
Villen suosikki oli tämä piha. Tuo valkoinen pääkallo, vai mikä lie, aukoi suutaan ja pyöritti silmiään varsin pahaenteisen oloisesti...
Täällä on vähän joka puolella taloja paljon myynnissä ja meidän tekisi mieli mennä johonkin asuntonäyttöön kurkkimaan, ihan vaan että nähtäis millaisia jotkut näistä ihanista taloista on sisältä. Ja oon mä jossain vaiheessa kieli poskessa Villelle ehdottanut että jos ostetaankin talo ja jäädään tänne. Mutta tänään löydettiin vielä parempi ratkaisu. Nimittäin ihan tyhjä tontti aivan ihanan kadun varrelta. Mitäs jos me rakennettais tähän ikioma talo? Saatais ainakin just sellainen kun halutaan.
Eiks olis aika idyllinen kotikatu? Saako suunnitelma kannatusta?
Kuvaa voi klikata isommaksi niin pystyy paremmin ihailemaan meidän tulevaa kotia. Tontti siis esillä tuossa vasemmassa kuvassa ja se sijaitsee toisen kuvan pylväskoristeisen talon oikealla puolella.

8 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Saa ja ei saa. Te olisitte sitten niin kaukana. Ei voitais tulla niin usein kylään, tietenkin se voi olla etukin, miten sen ottaa.

Andy kirjoitti...

Haha. :) Kyllä meille sais silti kylään tulla, ja onhan meillä nytkin kyläilijöitä ihan säännöllisin väliajoin... ;)

Olli kirjoitti...

Nuo tosi kauniit ja hyvin hoidetut talot ja pihat olivat meidän lomamme aamukävelyjen ehdottomasti parhaita puolia. Taloja todella riitti ja tyhjiä sekä myynnissä olevia tontteja oli siellä täällä silloinkin. Houston on onneksi sen verran urbaani alue, ettette te sinne kyllä jää asumaan - onneksi kaipaatte myös aavaa vettä ja liikenteetöntä rauhaa.

Oletteko muuten käyneet ihan turistimielessä kuuntelemassa sitä ostarin vieressä olevaa seurakuntaa? Se vetää niin hurjan paljon ihmisiä puoleensa, että jotakin oleellista paikalliseen kulttuuriin liittyvää siinä on mukana. Hyvät saaranamiehet/naiset ovat loistavia esiintyjiä ja yleisön ottajia - monesti parempia kuin yliopistojen opettajat. Itse kuulin kerran Desmond Tutun tunnin saarnan ja sitä loistavampaa esiintymistä en ole eläissäni kokenut.
t. Olli

Andy kirjoitti...

Mun on kyllä pakko sanoa, että vaikka tontin osto olikin ihan leikkimielinen ehdotus, on Houston kyllä juurikin sellainen monipuolisuudessaan sopivan kokoinen kaupunki, että itse asiassa voisimme hyvinkin nimenomaan tällaisessa paikassa viihtyäkin. Me kun ollaan molemmat kaupunkihiiriä pohjimmiltaan, mutta täällä on hyvin rauhallisiakin alueita jos sellaista hetkellisesti kaipaa. :)

Kirkossa ei olla käyty, kun ei oikein kuulu meidän mielenkiinnon kohteisiin...

Olli kirjoitti...

Hei Andy,
Tuo kirkkoasia ei ole tarkoituskaan olla varsinainen kirkollinen asia vaan pikemminkin ajatus siitä, että ne maallikkosaarnaajat omaavat ilmeisen lumoavia puhujanlahjoja riippumatta siitä mitä ne puhuvat. Harvoin ne varmaan ihan raamatullisia tarinoita edes kuvaavat vaan pikemminkin ihmisten konkreettiseen elämään liittyviä seikkoja. Ei siellä muuten niin paljoa kansaa kävisi.
Eli ajatus on ihan vain käydä katsastamassa kuin teatteria tai museota kun kerran tarjonta on niin helposti lähellä.
t. Olli

Andy kirjoitti...

Ymmärsin kyllä idean, mutta eiköhän me silti mennä mieluummin sinne teatteriin tai museoon... ;)

marketta kirjoitti...

Pakko myöntää, että talot ovat kovin kauniita, mutta siitä huolimatta NO COMMENTS. Lupaan tarjota jouluna kotijuustoa amerikan-hiirosille kaupungissa tai maalla, maun mukaan !

Andy kirjoitti...

Hahaa, hiiret kiittää. :)