perjantai 20. marraskuuta 2009

Sadepäivän yllätys

Tänään on satanut ihan koko päivän. Yleensä se ei haittaa, kun minä yleensä tykkään sateesta. Jopa rasittavuuteen asti, olen nimittäin ainakin kerran raahannut Ville-raukan yöaikaan ulos porttikongiin katselemaan ja haistelemaan kaatosadetta. Mutta tänään oli vaan ihan mälsää kun satoi, eikä auringosta näkynyt vilaustakaan. Siksipä olikin erityisen mukavaa saada postissa yllätys.
Marketta ja Seppo olivat lähettäneet molemmille omat pienet joulukalenterikortit. Tuo ylempi on Villen ja alempi minun. Nää on kivat, kiitos!

10 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hienot on kalenterit, mutta muistakaa niitä luukkuja ei saa avata etukäteen.
Täälläkin on satanut jo monta päivää ja on niin pimeää kuin vain olla voi, ellei sada niin on ainakin sumua.Tosin tänään on ollut jo pari tuntia ihan selkeää, huomiseksi luvattiin taas vettä. Lämmintä kyllä on +5-8 astetta.

Andy kirjoitti...

Ei tietenkään saa avata, mutta onneksi joulukuuhun ei ole enää kovin pitkä aika... ;)

marketta kirjoitti...

Mutta onko siis niin, että Tarjan aikapäivää sitten kakkospostiin laitettu syntymäpäivälahjakirje ei ole tullut perille vieläkään ?

Andy kirjoitti...

Ei ole näkynyt. :(

marketta kirjoitti...

Onneksi ei suurta huolta, sillä se muistuttaa kovasti Villen kuorta, enkä laittanut sisälle mitään todella arvokasta.

Andy kirjoitti...

No hyvä tietää, mutta onhan tämä nyt silti varsin harmillista. Toivotaan että se vielä jostain putkahtaa esiin. :)

rauni kirjoitti...

Odtelkaa, kestihän se minunkin laittamani testipaketti vaikka kuinka kauan. Ehdittiin silloinkin melkein hermostua.

Andy kirjoitti...

Jep, jostain syystä kakkosposti tuntuu kestävän iäisyyden vaikka ykkösposti tulee kyllä ihan luvatussa ajassa yleensä.

mama kirjoitti...

mä oon varmaan suunnilleen ainoo ihminen, joka päätyy heittään joulukalenterinsa tammikuun alus korkeintaan puoliks syötynä roskikseen... tai siis sillon, ku semmonen vielä tuli jouluks saatua. velipoika sen sijaan pruukas irrottaa kalenterin takalevyn ja syödä suklaat etukäteen. keskimäärin meil meni siis varsin hyvin. 8-)

Andy kirjoitti...

Hmm, sä tunnut olettavan että kaikki joulukalenterit on automaattisesti suklaakalentereita..? ;) Joulukalenterisuklaa on ihan hirveen pahaa, siksi mä tykkään noista kuvajutuista oikeasti paljon enemmän. :)