lauantai 28. marraskuuta 2009

Tuhoutuneet lenkkarit

Just eilen pääsin sanomasta kuinka vähän me Villen kanssa shoppaillaan, ja heti tänään oltiin monta tuntia kaupoilla. Toisaalta, sanoin myös että hankinnat tehdään tarpeeseen, ja kukaan tuskin voi kiistää etteikö nyt olisi ollut tarve. Villen lenkkarit nimittäin näyttivät eilisen kuntosalivierailun jälkeen tältä.
Onhan noi aika räjähtäneen näköiset muutenkin, mutta tuo irronnut pohja oli viimeinen niitti, eli suunta urheiluliikkeeseen uusia kenkiä metsästämään. Meille sattui ihan tosi hyvä myyjä, joka oli paljon kiinnostuneempi löytämään juuri Villelle sopivat kengät kuin myymään jotain mahdollisimman kallista. Niinpä mukaan tarttui sitten laatupopot jotka olivat mukavassa alennuksessa, kun jäljellä oli vain hajakokoja joista yksi sattui sopimaan Villelle loistavasti. Eiks oo vähän paremman näköiset kuin nuo vanhat?
Muuten ostokset keskittyi suurimmalti osalti puuttuvien joululahjojen hankintaan, hyvällä menestyksellä. Ne on meinaan kaikki nyt ostettu! Ja on vielä marraskuu!! En mä yleensäkään ole niitä, jotka aatonaattona juoksee paniikissa kaupasta toiseen, mutta että kaikki lahjat marraskuussa, tähän en oo minäkään aikaisemmin kyennyt.
Vietin vauhdikasta lauantai-iltaa paketoimallakin jo suunnilleen puolet lahjuksista, mutta sitten loppui tuo ihana nauha kesken. Niin sit mä kirjoitin meidän joulukortit valmiiksi. Mitä muutakaan sitä olis tuossa tilanteessa tehnyt..?
Sitä mä en kyllä tiedä miten nättejä nuo paketit enää sitten on, kun niitä on roudattu täyteen ahdetuissa matkalaukuissa reilut puoli vuorokautta maapallon toiselle puolelle. Mutta eipä sille sitten mitään voi, voin ottaa niistä vaikka paljon kuvia etukäteen ja esitellä kaikille, että tuolta sen kuuluisi näyttää...

4 kommenttia:

mama kirjoitti...

etkä oo ees ensmänen ihminen, joka on mulle kertonu ostaneensa joululahjat jo... ihme meininkiä, miten se joulu muka tulee, jos siitä ei saa panikoida?!

jos muuten omat jouluperinteet kyllästyttää, ni täältä löytyy muualla käytös olevii, joista voi valita mieleisensä. mun suosikki on numero 5, kakkaava halko. 8-)

Andy kirjoitti...

Mä en tykkää joulupaniikista, mutta rakastan ostaa ihmisille lahjoja. Siispä se on hyvä tehdä ajoissa. Ja on hyvä olla aikaa löytää kaikille just sopivat lahjat, ettei vaan tarvi sortua mihinkään "ihan kivaan"... :)

rauni kirjoitti...

Minäkin löysin tänään viimeiset tarvitsemani lahjat. Itseasiassa olen tänävuonna myöhässä, tavallisesti löydän ekat lahjat jo kesällä.
Kaupoissa kulkiessa kannattaa iskeä kiinni heti, kun huomaa, hei tuo onkin hyvä lahja. Joskus tosin ne sitten unohtuu kaapin perälle, mutta harvoin ne on niin ajankohtaisia ettei sovi sitten myöhemminkin käyttöön.

Andy kirjoitti...

Mä sit taas tykkään ostaa enemmän just jotain hetkeä varten, enkä niinkään keräile lahjoja varastoon. Mutta se on totta, että jos näkee jotain mikä on juurikin täydellinen jollekin ihmiselle, kannattaa se poimia mukaan. :)