sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Halloween

Käytiin tosiaan eilen piipahtamassa Discovery Green -puistossa järjestetyssä Scream on the Green Halloween-tapahtumassa. Ihan hauskalta tuo vaikutti, vaikkakin hyvin selkeästi suunnattu etenkin lapsiperheille (kuten koko Halloween muutenkin, oikeastaan). Useiden ruokakojujen lisäksi paikalta löytyi paljon erilaisia tapahtumakojuja perheen pienimmille ja illan mittaan pidettiin myös kilpailu parhaasta puvusta, sekä aikuisten että lasten kategorioissa. Valitettavasti me ei nähty millaiset luomukset voitti, kun poistuttiin paikalta sitä ennen, mutta vaikka mitä hienoa oli ihmiset kyllä kiskoneet päälleen. Puistoon oli myös rakennettu pieni hautausmaa.
Hautakivet huvittivat suuresti (kuvan saa klikkaamalla isommaksi, niin näkee lukea).
Tapahtumassa oli mukana myös muutamia paikallisia esiintyjiä. Yksi heistä oli ekassakin kuvassa vasemmassa reunassa jo vilahtanut kuplanainen, joka sai lapsilta suurta huomiota. Etenkin silloin kun esitti rullaavansa heidän yli (ei huolta, ei se koskaan oikeasti ketään teilannut).
Kotiin ajeltiin maisemareittiä, omakotitaloalueiden läpi, ja ihailtiin ihmisten Halloween-koristeita. Lähes joka talon oven pielestä löytyi vähintäänkin se kaiverrettu kurpitsa, mutta osa oli kyllä panostanut ihan täysillä. Valokuvia ei valitettavasti ole, kun siihen aikaan oli jo sen verran pimeää ettei ne olis onnistunut kuitenkaan. Jonka lisäksi liikkeellä oli niin paljon ihmisiä että siksikin olis voinut olla aika hankala kuvata. Nähtiin nimittäin ihan älytön määrä jälleen hienosti pukeutuneita tenavia, Trick or Treat -kierroksellaan. Vaikutti hauskalta, harmi että me taidetaan olla niin yli-ikäisiä että herkkujen sijaan oltais saatu vaan paha katse jos oltais yritetty liittyä mukaan.

Me oltiin etukäteen aika varmoja, ettei meidän kulmilla kukaan kierrä, kun tämä on kuitenkin suljettu asuinkompleksi. Vaan varmuuden vuoksi oli syytä varautua, jos vaikka joku täällä asuvista lapsiperheistä tulisi oven taakse.
Mut ei tosiaan kukaan sit käynyt. Pakko kai vaan meidän syödä nää ite, harmin paikka.

Ei kommentteja: