keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Veterans Day

Tänään on Veterans Day, elikäs kaikkien sotaveteraanien muistopäivä. Me ollaan Villen kanssa vahvasti sitä mieltä, että on väärin ettei tällainen merkkipäivä ole yleinen vapaapäivä, koska olis ollut niin kiva vaan jäädä kotosalle. Etenkin siksi, että tänään on myös mun synttärit!!
Minä oon ilmeisesti ollut ihan hurjan kiltti (kai se pätee synttäreihin siinä missä jouluunkin..), koska tyynylle oli aamulla ilmestynyt noin hurja pino paketteja. En osannut yhtään odottaa, koska viime viikonlopun San Antonion matka ja etenkin Sweeney Todd -esitys oli jo etukäteislahja. Tiesin kyllä että sen lisäksi joku pieni paketti on tulossa, koska kyllä sen oikean synttäripäivän aamuna kuuluu saada jotain avata, mutta että kolme. Hurjaa. Avaaminen alkoi ehkä maailman herttaisimmasta kortista.
Ja sitten varsinaisten pakettien kimppuun. Ensimmäisestä paljastui palanen kuplamuovia, mikä pisti vähän hymyilyttämään. Ja sit se oli tietenkin pakko heti poksutella, mikä osoittautui hirvittävän hauskaksi tavaksi aloittaa syntymäpäivä. Toisesta paketista kuoriutui esiin lehden verran Sudoku-ristikoita, joita me molemmat tykätään kovasti ratkoa. Ville kyllä lupasi että tämän lehden saan tehdä kokonaan ihan itse.
Tätä Ville sen sijaan aikoo testata itsekin. Pitää sisällään useita pieniä lauta- ja korttipelejä, sekä pulmatehtäviä. Tuleva lentomatka Suomeen on pelastettu, vaikka onhan meillä se Mariokin. Mut siinä me on pelastettu prinsessa jo pariinkin kertaan, niin vaihtelu virkistää varmasti. Uutta peliä piti heti vähän testailla, sillä aikaa kun Ville-ihana teki mulle synttäriaamiaista.
Synttärit on kyllä eri kivoja. Silloin saa esimerkiksi nyt vaikkapa kakkua aamiaiseksi. Tai ainakin aamiaisen jälkkäriksi, koska kyllä me ensin syötiin ihan kunnon aamupalat. Tätäkään synttärikakkua ei kyllä leivottu omakätisesti, mutta ihan itse valikoin sen lähikaupan hyllystä eilen.
Ja oli muuten hyvää. Jonka lisäksi sitä saa illemmalla vielä uudestaankin, nam nam.

4 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Hyvä että sulla oli kakkukin! Se on mun mielestä tärkeä osa juhlintaa! ;)

Andy kirjoitti...

Luonnollisesti! Kakku on ihan oleellinen osa synttärijuhlintaa. :)

rauni kirjoitti...

Kakusta näytti puuttuvan kynttilät. Minunkin mielestä kakku kuuluu joka juhlaan ja välilläkin siitä voi nauttia.

Andy kirjoitti...

Oikeaoppisella kynttilämäärällä olis ollut jo paloturvallisuusriski. Parempi ottaa varman päälle ilman kyntsiä... ;)