lauantai 24. lokakuuta 2009

Peli-ilta

Eilisen siivousurakkaan kuului mm. kolme koneellista pyykkiä, joista meidän jo aikaisemmin hieman kärsinyt "pyykkikori" ei enää selvinnyt. Ikeasta aikanaan hankittu viritelmä oli pienesti ratkennut saumasta jo ajat sitten ja eilen sille sitten kävi ihan lopullisesti kalpaten, kuten kuvasta voi havaita. Tuon ylempänä (tai vasemmalla, miten sitten katsookin) olevan repsottavan osan kuuluisi luonnollisesti olla kiinni siinä kahvassa, kuten toinen puoli onkin. Lähdettiin sitten tänään metsästämään uutta pyykkikoria ja löydettiinkin oikein mallikelpoinen yksilö (tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa, siis tuo paljon hienompi).
Useamman päivän pähkäilyn jälkeen päätettiin sitten ihan oikeasti käydä ostamassa se Nintendo DS, kun oli siitä kuitenkin ihan tosi paljon hupia vieraiden täällä ollessa. Ja kun hintakaan ei kovin paha ollut, niin pakkohan se oli langeta. Mutta jottei menis ihan vaan pelikoneen hakkaamiseksi, ostettiin myös sosiaalisesti hieman hyväksyttävämpää peliviihdettä, elikäs siis klassisista klassisin Monopoli.
Monopolin parissa meidän lauantai onkin sitten vierähtänyt oikein rattoisasti. Kolme tiukkaa vääntöä, joista minä voitin ekat kaksi ja Ville sen kolmannen. Sit ei Ville halunnut pelata enempää (kai nyt, kun oli vihdoinkin vaivalla saanut edes yhden voiton...), joten vaihdetaan sit siihen Nintendoon. Hauskaa meillä on molempien kanssa. Tää viimeinen kuva on muuten siitä tokasta pelistä. Villen kortit ja rahat on kuvassa oikealla puolella ja kuten havaita saattaa, tilanne on aika toivoton...

2 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Oi, mä en voi sietää monopolia, se on minusta jotenkin tosi ärsyttävä peli. En osaa selittää miksi. Paljonko tuo ds maksaa siellä?

Andy kirjoitti...

Ai, mun mielestä se on ihan kiva. Pelattiin vielä lisääkin sitten illalla Nintendon hakkaamisen jälkeen... ;) Meidän DS lite maksoi $130 (+verot), DSi olis ollut $170 (ja ne verot taas). Suotuisa taalan kurssi teki siitä aika kannattavan ostoksen. Peli oli sit vielä muutaman kymmenen dollaria lisää.