tiistai 6. lokakuuta 2009

Lisää yliopistokamaa

Käväistiin tänään lounastauolla uudemman kerran Ricen kirjakaupassa katsastamassa niiden housutarjonta. Ja sieltähän toden totta löytyi ihan huiput uudet kotihousut (Kiitos Helka vinkistä, mä en oikeasti tajunnut tätä itse!), harmaat, joiden vasemmassa lahkeessa lukee melkein koko pituudella Rice Owls, ja sanojen välissä on vielä Ricen tyylitelty R-logo. Ne on löysät ja pehmeät ja ihanat, eikä purista sitten tippaakaan mistään. Lahkeet on vähän turhan pitkät, mutta se nyt oli odotettavissa, kun mulla on tällaiset töpöjalat. Siitä huolimatta ne on sen verran hyvän näköiset, että niissä voisi ihan hyvin mennä julkisille paikoillekin, minkä vuoksi ne eivät varsinaisesti ole niinkään koti- kuin rentoiluhousut. Katsotaan sitten usean vuoden päästä kun pöksyt alkaa hajoamaan käsiin jalkoihin.
Villekin sai jotain uutta, nimittäin kahvimukin. Sellaista mies on halunnut ihan alusta asti, mutta ei ole saanut aikaiseksi ostaa, kun kotona kuulemma pärjää Ikean kahvikupeillakin, eikä töissä ole ollut kahvihuonetta. Mutta nyt uudesta rakennuksesta sellainen löytyy (ja siellä on nykyisin jo kalusteetkin...), joten mukillekin on käyttöä. Meidän Rice-kokoelma alkaa olla jo aika kohtuullinen, mutta toisaalta nää on kivoja muistoja sittenkin kun meidän vuosi tulee täyteen.

4 kommenttia:

mama kirjoitti...

tää nyt ei liity kyl mitenkään kotihousuihin, yliopistokamaan tai kahvikuppeihin, mut texasiin kuiteski. 8-) bongasin nääs täs yks päivä lehdestä "maailman ihmisiä" -palstalta (jossa siis kerrotaan nimenomaan niistä oudoista ihmisistä) pikku-uutisen, jossa kerrottiin texasilaisen pariskunnan vähemmän onnistuneesta avioerosta.

ero lähti välittömästi huonoon suuntaan, ku mies päätti takavarikoida muijaltaan kaikki liiton aikana ostamansa korut. no, eihän rouva tätä purematta nielly (ennakoiva sanaleikki), vaan kosti julmasti: pölli äijänsä kultakalat ja söi ne! tai no, ainakin osan niistä, poliisi meinaan saapu ajoissa paikalle nähäkseen keittiön pöydällä viä neljä paistettuu kultakalaa. "eipä siinä enää oikeen mitään ollu tehtävissä" olivat poliisit olleet mieltä. *g*

...tää veti mut kyl hiljaseks, ku en voi ymmärtää, et kenel tulee ees mieleen syödä äijänsä kultakalat? eiks se ois voinu vaikka naarmuttaa äijän autoo, polttaa sen vaatteet tai tilata 1000 kuutioo siansontaa sen etupihalle, niinku normaalit ihmiset tekee? 8-)

Andy kirjoitti...

Mielenkiintoista. Ehkä se mies piti kultakaloistaan enemmän kuin autostaan (ei voi käsittää..) tai vaatteistaan..? ;)

helka kirjoitti...

Mä kyllä odotin kuvaa niistä housuista tai uudesta tukasta..;)

Andy kirjoitti...

Jaa. No katotaan jos jossain vaiheessa... ;)