perjantai 23. lokakuuta 2009

Kuvaräjähdys

Multa jäi blogin kanssa puuhailu aika minimiin vieraiden täällä ollessa, enkä esimerkiksi laittanut kuvia kuin yhden. Vaikka enhän mä kuvia mitenkään erityisen paljoa käytä muutenkaan (Pitäiskö muuten, tykkäisittekö nähdä niitä enemmänkin?), mutta nyt tuli vieraiden kanssa touhuillessa nappailtua aika hauskoja otoksia. Niin päätin sitten tehdä tällaisen kunnon kuvakoosteen viimeisestä parista viikosta.

Aloitetaan nyt siitä, että lupasin tenaville pistäväni seuraavan kuvan tuohon edelliseen kirjoitukseen, minkä Iitu oli tehnyt. Ja tietenkin unohdin, anteeksi. Mutta käynnistäköön se nyt tosiaan tämän kuvakavalkadin, eli Iitu ja Emppu ja hervottoman kokoinen käärme Houstonin akvaariossa.
Sen uskomattoman upean vuokra-autonkin lupasin esitellä ja tässähän tuo poseeraa meidän oman murun vieressä. Ei mitään huomattavaa kokoeroa... Mutta ihan tosissaan, tuolla oli aika mahtava ajella ympäriinsä ja kyllä oli mieli aika haikea sekä itsellä että siskokullalla kun se vuokraamoon käytiin eilen palauttamassa.
Vieraat pääsivät tutustumaan Ricen kampukseen ja äitikulta sai hellää pilkkaa osakseen tenavilta, jotka nauroivat että jokainen puukin pitää erikseen ikuistaa. Mutta ymmärtäähän sen, kun on näin komeita puita joilla on vielä komeammat oksat. Mä olen muuten ihan samanlainen matkoilla ja otan ihan älyttömästi valokuvia. Tämä on siis äitikullan nappaama otos.
Galvestonissa käytiin kahteen otteeseen, kun lapsien mielestä meressä uiminen lokakuussa oli kerrassaan maailman hauskinta. Ja olihan se, vaikka enemmän se olikin aalloissa hyppimistä kuin varsinaista uimista.
Innostuivat keräämään rannalta myös vähän matkamuistoja. Lupasivat tehdä jonkun kivan asetelman, katsotaan sitten joululomalla ovatko oikeasti saaneet aikaiseksi...
NASA:ssakin käytiin ja sieltä yhden kuvan tosiaan jo laitoinkin tänne. Tässä vielä toinen, jossa porukan nuorimmat koskettaa aitoa kuukiveä (kuvan otti äitikulta).
Matkalla eläintarhaan törmättiin iguanaan, jota pääsi silittämäänkin. Huomatkaa myös Empun uusi, äärettömän tyylikäs Texans-paita. Tämänkin kuvan nappasi äitikulta (minen ehtinyt kuvaamaan kun silitin liskoa kanssa).
Eläintarhassa Iitu puolestaan nappasi hirmu suloisen kuvan vartiovuorossa olevasta mangustista.
Ja äitikulta kuvasi kuinka myös nämä vieraat pääsivät maistamaan hupaisaa pallojäätelöä. Tässä kuvassa näkyy hienosti myös Iitun Texans-paita, joka on myös tosi mahtava.
Kuten aikaisemmin mainitsin, onnistuin kerrassaan loistokkaasti käännyttämään "sylipalloa" vastustavan siskokullan molemmat tenavat tosifaneiksi. Paitojen lisäksi Emppu nimittäin valikoi uudeksi koulurepukseen harvinaisen komean yksilön, jota tuttu logo koristaa (kuvassa myös mun ja Villen uusi pallo). Päässä pikkukaverilla on Italiasta tuliaisena saatu Ferrari-lippis, jota ei päästä juuri pois otettu.
Houstonin akvaariossa Emppu silitti haita. Kotimatkalla juteltiin että ei ole varmaan moni kaveri Suomessa päässyt tekemään samaa, johon poika hieman huolestuneesti kysyi, mitä jos ne ei usko? Ei hätää, äitikulta otti tilanteesta paljon kuvia. Joten huomio kaikki mahdollisesti epäileväiset Empun kaverit, tässä teille todistusaineistoa.
Matkaan mahtui myös paljon shoppailua, neljä meistä esimerkiksi sai uudet Converset. Kuvasta puuttuu siskokullan kengät, jotka on muuten samat kuin nuo minun, mutta mustat. Iitu valkkasi itselleen tuollaiset hauskat kaksiväriset ja Empun kantapäissä on pääkalloja. Kuvassa myös ne Iitun uskomattoman hienot talvisaappaat ja minun uusimmat klopottimet.
Mun ostokset jäi vieraihin verrattuna tosi vähäisiksi (tai no, yhdet farkut, kahdet kengät, pari pitkähihaista ja yksi toppi on kyllä ihan kohtuullinen määrä..), mutta tämän paidan melkein kannoin kassalle. Melkein sen takia, että äitikulta nappasi sen viime metreillä omaan pinoonsa ja ilmoitti sen olevan korvaus hyvänä oppaana toimimisesta. Mikäs siinä sitten, kiitos vaan kovasti. Paita on Ralph Laurenin, mutta onneksi se oli varustettu alennuslapulla, niin ei ollut liian kallis. Siinä on tosi kivan mallinen kaula-aukko hauskoilla napeilla ja siskokulta osti muuten samanlaisen. Pitää siis tästä lähtien koordinoida, ettei olla vaatesamiksia.
Siinäpä niitä, valokuvia parilta viime viikolta. Tänään ohjelma jatkuu isolla siivousurakalla, kun eilinen menikin lähes kokonaan sohvalla löhöillen. Meidän ei muuten tarvitse mennä ruokakauppaan suunnilleen kahteen viikkoon, kun vieraat jätti jääkaapin täyteen kaikkea hyvää. Ihan uusi kokemus meille, jotka on kahden kesken tottuneet siihen ettei ruokalistaa juuri etukäteen suunnitella, vaan valikoidaan joka päivä sen mukaan mitä sattuu tekemään mieli. Johtaa siihen, ettei jääkaapissa yleensä ole kauheasti mitään varastossa, mutta nyt tosiaan on. Aika hauskaa.

5 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Kuten varmaan muistat, niin minä tykkään katsella valokuvia, eli mun puolesta voit laittaa niitä paljon tänne. Nuo Iitun talvisaappaat on kyllä hienot!

Andy kirjoitti...

Ne on, itsekin harkitsin hetken samojen ostamista. Mutta kuvat on tosiaan ihan kivoja, kun vaan jaksais aina napsia ja siirtää tänne. Oon kyllä tänään ottanut pari ihan tätä varten, jos vaikka sais sit aikaiseksi. ;)

rauni kirjoitti...

Kuvien kansssa on munultakin mennyt touhutessa eilinen päivä, tai no ei kuitenkaan ihan kokonaan.
Kaikkiin piti laittaa jonkinlainen teksi, kun asiat vielä oli jotenkin muistissa.Niitä olin napsinut tapani mukaan aikas paljon ja osan karsinkin pois, mutta vielä muutama sata jäi talteenkin.
Onhan niitä sitten myöhemmin mukavampi katsella.
Aikaa meni, kun mun kirjoitusnopeus ei kovin suuri ole, mutta tulipahan tehtyä. Samalla niitä oli mukava siinä katsella ja muistella juttuja.
Päätinkin laittaa näitä kommentteja tänne nyt jälkikäteen.

Iitu kirjoitti...

mun ottama kuva siitä vartiovuorossa olevasta mangustista!!!!!!!!
Ja Lilli on oikeessa: mäki tykkään tosi paljon niistä saappaista. No jos totta puhutaa niin mä itkin siin perjantai ilta ku mun tulis sua ja vilee kauhee ikävä. Me mentiin perjantai nukkuu kyl kummenelt mut herättii vast kello 17.45... ja viime yön nukuin vaan kaks tuntii... aikaero. et sellee... mä <3 teitä!!!

Andy kirjoitti...

rauni: Kuvat on kyllä kivoja muistoja matkoilta, siksi minäkin niitä aina niin paljon otan. Ja järjestän uskollisesti albumeihin, innolla jota Ville ei aina jaksa ymmärtää... Mutta on se kyllä sitten aina jälkikäteen iloinen että ne on siististi ja helposti löydettävissä. ;)

Iitu: Joo, mä lainasin kuvaa, toivottavasti ei haittaa? Ja kyllä meilläkin oli vähän ikävä teitä ja sitä hälinää. Lauantaina kun heräsin, kesti pienen hetken että muistin meidän olevan kahdestaan taas. :)