tiistai 27. lokakuuta 2009

Unelias päivä

Me ollaan ihan koukkuunnuttu meidän uuteen Monopoliin ja täällä on ollut melkoiset turnaukset käynnissä joka päivä sen ostamisen jälkeen. Meille käy ihan tosi usein just näin, että joku uus peli tai vastaava tempaa täysin mukaansa ja sitä sit pelataan päiväkausia hurjalla innolla. Ja sit se innostus siitä hiljalleen hiipuu ja peli jää vähäksi aikaa kaappiin, kunnes sen joskus myöhemmin löytää uudelleen ja pelaa jälleen innokkaasti. Edellinen suursuosikki jonka kanssa tahkottiin päiväkaupalla oli Menolippu (siinä rakennetaan rautateitä), joka valitettavasti on Suomessa varastoon pakattuna. Ollaankin ajateltu että pitäisi suunnata kauppaan etsimään joku kokonaan uusi peli, jota voidaan testata sitten kun Monopoli ei enää houkuttele ihan näin paljoa.

Joskus peli-innostus on saanut valtaansa niin voimakkaasti, että pelin päättyessä tajutaan aikaa vierähtäneen vaikka kuinka ja kellon kipittäneen lukemiin puolenyön toisella puolen. Sit väsyttää aamulla. Ja kun näin kävi pari iltaa putkeen, väsytti tänään aamulla niin paljon, että Ville päätti mennä vähän myöhemmin töihin (joustavassa työajassa on kerrassaan loistokkaita puolia) ja käännettiin tyytyväisinä kylkeä. Ei olis kannattanut, ainakaan minun, koska siinä vaiheessa kun Ville sitten nousi, olin saanut itseni sellaiseen horteeseen, ettei silmät kerrassaan suostuneet aukeamaan. Torkuin siinä sitten siihen asti, että Ville lähti töihin ja pakotin itseni nousemaan. Valvotusta illasta huolimatta unta tuli siis aivan varmasti riittävästi.

Ja kuitenkin, koko päivän olin suunnilleen nukahtamisen partaalla, yhdessä vaiheessa jopa huomasin juuri nukkuneeni puoli tuntia. Silmät lurpsui ja olo oli kerrassaan vetämätön. Eikä tosiaan pitäis olla tässä kohtaa kiinni mistään unen puutteesta. Olenkin siis tullut siihen tulokseen, että mulla on varmasti ajoittainen narkolepsia. Ilmenee satunnaisesti, oikeuttaa päikkäröintiin.

9 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Sitä sattuu siellä puolella mmapalloa. Lehdestä juuri luin, kuika lentokone meni 200 km ohi kentän, kun lentäjät, molemmat olivat niin uppoutuneina tietokonpeliin etteivät huomanneet mitään. Olivat vielä ottaneet kuulokket pois ja lennonjohto ja muut koneet saivat turhaan huudella heitä. Lopulta lentoemännät meni patistelemaan heitä.
Pistäkää herätys päälle, että osaatte mennä ajoissa nukkumaan;)

marketta kirjoitti...

TUO, jos mikä, viittaa hiipivään koti-ikävään !

Andy kirjoitti...

rauni: Oho, olipa juttu! Onneksi meidän peliajat ei vaikuta muiden kuin vain meidän hyvinvointiin... ;)

marketta: Jaa? Mä en kyllä ihan näe asioiden yhteyttä.. :)

rauni kirjoitti...

Joo, kone oli lähtenyt San Diegosta ja piti laskeutua Minneapolisiin. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä.
Eikö siellä ole mitään tästä uutisoitu?
Forssan Lehti kirjoitta siitä lähes puolen sivun jutulla.

Andy kirjoitti...

On siitä varmasti ollut, mutta kato en mä ehtinyt mitään lehtiä lukemaan sillon kun te olitte täällä, eikä se lukutahti parantunut viikonlopunkaan aikana kummemmin. Mutta tällä viikolla oon kyllä palannut ruotuun. :)

Ville kirjoitti...

rauni: On asiasta kirjoteltu täällä paljonkin. Ensimmäisten huhujen mukaan lentäjät nukkui, itse ne sanoo käyneensä läpi lentoyhtiön uusittua aikataulujärjestelmää. Tietokonepeleistä ei oo kukaan täällä puhunut mitään. Pilottien lentoluvat on sittemmin peruttu, niin taas uskaltaa lentää.

rauni kirjoitti...

Joo,mutta se lentäjien nukkumisjuttu oli ihan toinen asia. Se tapahtui lehden mukaan aiemmin kuin tämä pelijttu. Nää lentäjät ovat vasta lomautettu tutkimuksen ajaksi.

rauni kirjoitti...

Joo,mutta se lentäjien nukkumisjuttu oli ihan toinen asia. Se tapahtui lehden mukaan aiemmin kuin tämä pelijttu. Nää lentäjät ovat vasta lomautettu tutkimuksen ajaksi.

Andy kirjoitti...

Tän päivän lehdessä kerrottiin pilottien myöntäneen käyttäneensä omia kannettaviaan, mutta ei eritelty että mitä ne on niiden kanssa puuhaillut. Täällä ei yleensä uutisia juurikaan kaunistella, joten jos nää tietäisi varmuudella niiden pelanneen, se olisi todennäköisesti myös painettu. Mut paha mennä sanomaan. Se kerrottiin myös, että ne oli ollut pois radioyhteydestä noin puolitoista tuntia, mikä on kyllä ihan älytön aika... Lehdessä kerrottiin myös, että FAA (ilmailuhallinto siis) on perunut niiden luvat välittömästi ja että työnantaja on lomauttanut tutkimusten ajaksi (sinänsä ihan sama, kun ei ne vois ilman lupia lentää kumminkaan..).