torstai 29. lokakuuta 2009

Kalenteri

Villen synttärit lähestyy uhkaavasti ja eilen mies sai postissa pienen paketin. Synttärijuttujahan sieltä paljastui, eikä tuo malttanut olla niitä avaamatta. Toisaalta, ei paketissa missään lukenut ettei saisi kurkata sisältöä etukäteen, joten olisin varmaan avannut itsekin...

Marketta ja Seppo lähettivät tosi kivan synttärikirjeen, joka piristi meidän molempien päivää. Varsinaisena synttärilahjana Villeä odottaa kotiSuomessa lahjakortti jolla pääsee ihan itse hummaamaan ja valikoimaan jotain kivaa. Mutta oli paketissa vielä jotain muutakin, nimittäin ihan hirmu hauska Volkswagen-kalenteri.
Se etsii vielä vähän paikkaansa, kun meiltä löytyy seiniltä jo parikin kalenteria (tämä Muumi-kalenteri on makuuhuoneessa ja sit on myös Pariisista jo viime vuoden puolella ostettu Monet-kalenteri), mutta kyllä tää johonkin päätyy aivan varmasti! Hienointa on se, että tätä voi käyttää monta vuotta, kun se ei ole mitenkään viikonpäivien päälle. Se on toki toisaalta myös heikkous, mutta päivämäärää ainakin mä yleensä olisinkin ensisijaisesti tarkistamassa. Ja sehän tästä loistaa oikein kauas, kunhan vaan muistaa aina siirtää aamuisin rinkulaa.

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Muistitteko avata Ricen veitsellä ? -pakko oli laittaa ykköspostiin, kun kakkospostin toimitusaika on kuulema 10-15 päivää. Asia on nyt tehotarkkailussa.
Hyvää myös oikeaa synttäripäivää 31.10.!

Andy kirjoitti...

Kyllä kyllä, Ville avasi Ricen kirjeveitsellä sekä sen suuren pahvikuoren että vielä molemmat sisällä olleet pienemmät kirjekuoretkin. ;)

Ja oon minäkin päässyt sitä sentään jo käyttämään, kun on me niitä laskujakin jo taas ehditty saamaan... :)