torstai 22. lokakuuta 2009

Hei hei vieraat, kiva kun kävitte!

Kuskattiin kyläilijät tänään lentokentälle ja sanottiin heipat jouluun asti. Loppupäivä ollaankin rentouduttu kotosalla ihan kahdestaan ja hämmästelty kuinka hiljaista täällä onkaan. Viiden vieraan kanssa oli ajoittain melkoista kaaosta, mutta myös paljon hauskaa ja hupia. Kiitos siis hirmu kivasta lomasta! Riitta ja Olli kirjoittivat oman vierailunsa päätteeksi tunnelmiaan, joten pyysin myös näitä jälkimmäisiä vieraita jatkamaan tätä perinnettä. Julkaisen nyt ensimmäisen kirjoituksen samalla, kun vieraat huristavat jossain Atlantin yläpuolella, toivottavasti ilman suurempaa turbulenssia tai muita epämukavuuksia.

Vieraiden tunnelmia!

Silmät suurina katseltiin kaikkea, kun tultiin koneesta ulos. Jo koneet olivat uusi tuttavuus useimmille meistä, ei kuitenkaan missään vaiheessa pelottanut, vähän vain jännitti. Ilma oli kostean kuuma ja kaupunki ihmeellisen vihreä, jopa keskellä pilvenpiirtäjäaluetta oli puita ja kukkia paljon. Siellä tunsi itsensä ihan pieneksi, niiden korkeiden talojen keskellä.

Meitä on täällä pidetty kuin piispaa pappilassa. Nähty on vaikka mitä ihmeitä ja koettu paljon hauskaa. Mieli on täynnä niin paljon uutta asiaa, että on vaikea jäsentää niitä tähän. Vasta myöhemmin oikein ajan kanssa muistellessa ne selkiytyvät, mutta jotain kuitenkin laitan tähän näitä tunnelmia.

Parasta kaikessa kuitenkin oli nähdä Tarja ja Ville siellä lentokentällä vastassa ja nyt onkin haikea mieli, kun pitää kohta vilkuttaa Hei! Hei! Onneksi Jouluun ei enää ole kovin pitkää aikaa!

Rauni ja Mauri

4 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Olemme seuranneet mielenkiinnolla vierailun moninaisia vaiheita. Se on varmasti ollut suuri elämys myös lapsille, jotka pääsivät näkemään maailmaa jopa eri maanosassa mutta kumminkin turvallisissa puitteissa.Tarja ja Ville ovat upeita emäntiä ja isäntiä näillä vierailuilla.Toipukaa nopeasti, niin päästään joulun viettoon!

Andy kirjoitti...

On tosiaan ollut kiva nähdä lasten ilmeitä, kun ovat päässeet "suurta maailmaa" ihmettelemään ja kokeilemaan kaikkea uutta ja kivaa. Vaikka nautitaan me aikuisvieraistakin, kun päästään esittelemään meidän suosikkipaikkoja, ja tietenkin ihan vaan viettämään aikaa läheisten kanssa. Että ei tässä niin kauheasti sitä toipumista kai tarvita. :)

rauni kirjoitti...

Lento sujui ihan mallikkaasti ja tasaisesti.Lontooseen laskeutuessamme näimme vielä lisää ihmeitä. Taivas oli aamuhämärissä täysin selkeä ja kaupunkien ja kylien valot näkyivät hienosti, kun kone vielä laskeutui ihan kaupungin yli aika matalalta niin se oli mieleenpainuva näky.
Meillä oli Iitun kanssa vielä ikkunapaikat, niin oli hyvä katsella ja viereisiltä penkeiltäkin näkyi hyvin, kun vähän kukoitti.

Andy kirjoitti...

Se on kiva ettei ollut mitään ongelmia, tai edessä istuvaa miestä joka ajattelemattomasti laskee penkkinsä takana olevan syliin koko matkaksi... Ja hauskaa että saitte nähdä Lontoon, se on kyllä ihan älyttömän kaunis kaupunki! :)