sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Futisfanit

Eilen oli niin armoton shoppailupäivä etten jaksanut sen päätteeksi edes blogia päivitellä. Käytiin Galleriassa, josta melkein kaikki vieraat sai kivoja uusia juttuja. Ja etenkin uusia kokemuksia, kun pääsivät ihailemaan kohtuullisen kokoista ostoskeskusta. Yhteinen mielipide taisi kuitenkin ostoskassien määrästä huolimatta olla se, että paikka on vähän turhan suuri oikein kunnon ostosteluun. Liikaa kaikkea ja liian suurta, ei oikein jaksa kunnolla keskittyä katsomaan mitään ostettavaa. Gallerian jälkeen siirryttiinkin vähän inhimillisemmän kokoiseen Walmartiin, josta kävin nappaamassa Empulle Texans-paidan. Hän valkkas ihan itse sellaisen, missä on numero 80 rinnassa, ihan kuin munkin paidassa. Paita pääsi tänään heti päälle, jonka lisäksi kun tultiin kotiin illalla, tuuleteltiin yhdessä tenavien kanssa Texansien päivän pelin voittoa. Haluavat kuulemma tästä lähtien aina kuulla miten peleissä on käynyt, jotta voivat sitten juhlia joukkueen mukana. Ja siskokulta joutui myöntämään että tämän erän "sylipalloa" vastaan hän hävisi aika kirkkaasti, kun mun käännytystyö on nyt tehty...

Empun lisäksi myös Iitu sonnustautui Texansien t-paitaan kun suunnattiin Houstonin eläintarhaan. Koska halloween lähestyy, eläintarhassa vietettiin Zoo Boo -viikonloppua, ja paikka oli täynnä lapsia naamiaisasuissa. Oli siis ihan hirmu hyvä juttu että noille kahdelle sattui osuvat vaatteet niskaan: Emppu oli tietenkin Texansien tähtipelaaja ja Iitu paidassaan ja farkkuhameessaan joukkueen cheerleader. Melkeinpä koko eläintarha me päivän aikana ehdittiin kiertämään ja hauskaa oli. Halukkaat pääsi myös silittämään käärmettä, mutta ihan kaikki ei uskaltanut.

Päästiin myös silittämään yhtä toista kuivanahkaista matelijaa, kun hyvällä tuurilla osuttiin luonnontieteellisen museon kohdalle juuri silloin kun ulkoiluttivat perhostalossa normaalisti asustelevaa iguanaa. Mentiin kysymään sopiiko siitä ottaa valokuva, ja mukavat tytöt sanoi että saa sitä silittääkin. Me sit Empun kanssa reippaasti lykättiin sormemme hipeltämään sen nahkaa, eikä ollut edes yhtään niljakas. Sellainen kuiva ja vähän karhea, aika miellyttävä oikeastaan.

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Joo tämä Galleria aiheutti kyllä sellaisen ostosähkyn ettei paremmsta väliä. Mulle onkin aina sanottu, että mä oon huono shoppailija. Kyllähän mullekin yhdet farkut matkaan tarttui, kun olivat niin paljon laittaneet niihih alennusta. Nuoriso vielä sanoi, että minun pitäisi ostaa sellaiset nurekkaat farkut. Saivat ylipuhuttua.No hyvin ne sopivatkin kunhan ensin otan niistä punteista sen liikakankaan pois, saanhan siitä paikka-ainetta tulevia paikkauksia varten. Voihan joku tulla taas pyytämään paikkausapua.

rauni kirjoitti...

Ai niin unohdin mainita tuosta eläintarhasta. Hieno kokemus pallojäätelöineen kaikkineen.
Poiskin päästiin vaikka kyllä simpanssit aloittivat sellaisen metelin, kun me niiden luota poistuimme, ettei paremmasta väliä.
Meitä kovin nauratti, kun puhuimme niiden haluavan meidän kai jäävän. Hirveää mökää ne kuitenkin asivat aikaan, kun ennen sitä olivat olleet aika hiljaisia. Ei sitä ainakaan kauemmas aiemmin kuulunut.
Matelijatalo oli nuorimman suurin suosikki ja äitinsä kauhu.En minäkään niitä silittää halunnut, vaikka sitä pintä kokeilinkin, Onneksi olivat lasin takana. Paljon muitakin ennen näkemättömiä eläimiä nähtiin.

Andy kirjoitti...

Ne oli hyvät ne farkut, sopi hienosti. Paitsi lahkeista, kun ollaan töpöjalkojen sukua, mutta lyhentämällä sekin ongelma korjaantuu.. ;) Paikallinen eläintarha on aika hieno, eiks vaan? Ja ne paidat mitkä meille ostit lahjaksi sopi tosi hyvin, kiitos vielä!