tiistai 16. kesäkuuta 2009

Ylläripaketti

Tänään tuli postissa mitä mukavin yllätys, siitä iso kiitos Olli ja Riitta!! Paketti piti sisällään muutamia lehtiä, joista yksi pääsikin jo heti tositoimiin uima-altaan reunalle, kun käytiin pikaisesti loikoilemassa ja uimassa töiden jälkeen. Paketista löytyi myös Suomesta muistuttavaa Muumi-tavaraa. Kalenteri pääsi makuuhuoneen seinälle.Ja tämä puolestaan koristaa jo keittiötä.Herkkujakaan ei ihanat lähettäjät unohtaneet. Kortti sai paikan jääkaapin ovesta, ja karkit jemmattiin kaapin herkkuhyllylle. Toinen karkkipusseista tosin saa tänään kunnian toimia jälkiruokana...Koko paketti oli vielä suojattu kuplamuovilla, mikä odotetusti sai jälleen aikaan riemukkaan reaktion. Tällaisia paketteja saa ilman muuta lähettää koska tahansa lisää!

9 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Nam nam... Ja et varmasti taaskaan jättänyt mulle yhtään kuplamuovia?! No jos täältä Suomesta tuo teille jotain lahjaa, ni tiedetään että tuodaan kuplamuovia!!!

Lilli kirjoitti...

Minäkin olen aina ollut sitä mieltä, että lahjan paketointi on hyvin tärkeää.

Andy kirjoitti...

Iitu: Ei kuplamuovi kauaa täällä säästy. Tuoda saa myös salmiakkia! Etenkin sellaisia litteitä pääkalloja. Niitä on myös samanlaisia kirpeitä hedelmäkalloja, ne kelpaa myös.

Lilli: Kyllä kyllä, paketit on kivoja. :)

marketta kirjoitti...

Blogin seuraaminen on sangen avartavaa, sillä tätä kautta saa kaikenlaista tietoa sekä lähettäjistä että vastaanottajista. Olli ja Riitta on tosiaan kunnostautuneet!

Andy kirjoitti...

Joku normaalimpi olisi tosiaan ehkä vaan kirjoittanut henkilökohtaisen kiitoksen vaikka sähköpostiin, mutta me julkaistaan kaikki täällä... ;)

Olli kirjoitti...

Tosi kiva kun paketti tuli ennen Juhannusta (onko siellä muuten Juhannusta lainkaan?). Voin paljastaa, että uuden paketin sisältöä on jo hankittu ja se tulee taas aikanaan - yllätyksenä.
Mitä tuohon Andyn paketin kuvauykseeen muuta sanoisi kuin, että HYVÄ JOS KELPASI!
Nyt varmaan alatte saada useita paketteja kaikilta ystäviltänne ja sukulaisiltanne eli pitäkää kaappien hyllyjä hiukan tyhjinä.
terv, Olli

Andy kirjoitti...

Tietenkin kelpasi, kiitos vielä hurjasti! Ylläripaketit on kivoja, harmi vaan niiden postittaminen näin kauas maksaakin sitten jonkin verran...

mama kirjoitti...

yhtään kyynisempi ihminen saattais epäillä, et julkasitte kiitokset näin blogis ihan sitä varten, et kaikki muutkin rupeis lähettään pakettei... 8-)

mul oli ite asias tossa yks päivä vakaa aikomus pistää ylläripaketti tuleen, mut max ei taho laatikkoon. se ei myöskään taho syödä äärilimasta särkee sanomalehden päällä keittiössä, vaan suosii ruokailupisteenä mun sänkyä... ymmärtänet syyn ylläripaketti-ideaan?

Andy kirjoitti...

Tai sit toi paketti oli vaan ainoa jännä juttu mitä tapahtu koko päivänä...

Voi Max, kyllä se voi tulla kylään. Tosin en usko että vaikka sen sinne laatikkoon saisi niin se pysyisi siellä perille asti.