sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Laiska päivä

Joskus sitä ei vaan jaksa tehdä yhtikäs mitään. Elokuvatarjonta ei innostanut, shoppailla ei jaksa, ja eilisen jälkeinen punotus johti yksimieliseen päätökseen siitä, ettei uima-altaalla loikoilu ehkä ole tänään maailman paras idea. Kaiken lisäksi ensi viikonlopuksi on suunnitelmissa paljon hauskaa ohjelmaa, joten päätettiin viettää tämä päivä täydellisen rentoilun merkeissä. Suurimmaksi saavutukseksi jäikin ihan tosi maistuva chili con carne. Ja onneksi oli tosi maistuvaa, koska sitä tuli myös ihan tosi paljon. Eipä tarvitse huomenna miettiä mitä ruokaa laitettaisiin.

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

joskus pelkkä oleminen on ihan vaan parasta. mikään ei rentouta yhtä tehokkaasti ku semmonen kolmen-neljän tunnin rauhallinen mietiskely, et jaksaisko nousta sohvalta vai ei.

hyvän sapuskanlaiton salaisuu on muuten just toi isojen satsien tekeminen: ku sitä tekee paljon, on pakko tehä hyvää, muuten joutuu kärsiin monta päivää. 8-) koska ruokaahan ei heitetä pois, jossei se oo oikeesti pilalla. tai siinä on sipulia, yök.

Andy kirjoitti...

Ja kerrankin me saatiin meidän chili con carnesta riittävän tulista. Ei se mitään mautonta oo ikinä ollut, mutta se maku on tullut kunnolla vasta toisena päivänä. Nyt oli just hyvän jytyä heti kärkeen.