torstai 18. kesäkuuta 2009

Keskikesän juhla

Hirmuisen hyvää juhannusta kaikille! Me ollaan sinnikkäästi yritetty lähettää täältä se kymmenisen astetta sinne että kaikilla olisi tosi unelmakelit, mutta se ei nyt tunnu millään onnistuvan. Luonteen heikkoutta varmaan. Täällähän ei juhannusta vietetä, mutta eiköhän me keksitä jotain hauskaa sen kunniaksi kuitenkin. Pitäkää nyt varmuuden vuoksi silti hauskaa meidänkin puolesta... :)

10 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Se kymmenen astetta olisi ihan tarpeen, heräsin siihen, että sade rapisee ja asteita on alle kymmenen.Näyttää tuulkin jo heränneen, ainakin puiden oksat siihen malliin heiluvat, että sellaista juhannusta tänne kuuluu.
Kyllä me kuitenkin jotain hauskaa keksitään.

Anonyymi kirjoitti...

Heips,
sateista juhannusaattoa tosiaan vietetään täällä Tammelassa ja kelikin viileähkö 10 astetta. Mullakin oli vaikeuksia saada edes paria kaveria meidän tunnetusti laajasta juhannuksenviettojoukosta mun kanssa keskiyönuinnille viime yönä. Ja nekin kaksi urhoollista vain pulahtivat... minä sentään esitin kaikki taitoni kilpikonnakellunnasta alkaen ;) Mukavaa juhannusta! -Laura-

Anonyymi kirjoitti...

Meidän iskäkin pelmahti tähän paikalle ihmettelemään teidän blogia ja käski lähettää paljon terkkuja, joten tässä niitä nyt sitten tulee...

-Laura-

Sanna kirjoitti...

Hauskaa juhannusta myös täältä Ypäjältä! Säätiedot samat kuin Tammelassa :). Pieni sade ei haittaa tahtia kun on hyvää ruokaa ja ennen kaikkea hyvää seuraa. Viettäkää tekin siellä ikimuistoinen juhannus <:) !

Iitu ja Emppu kirjoitti...

se kymmenen astetta olisi tosi kiva... täällä kun sataa vettä... mutta silti: oikein kivaa ja mukavaa juhannusta:) ... <3

Andy kirjoitti...

rauni: Ei kai pieni sade haittaa, kun ei ole sokerista tehty.

Laura: Terveisiä myös teidän porukoille! Ja hyvää juhannusta heille kanssa.

Sanna: Hyvä ruoka ja seura pelastaa paljon. Puhumattakaan hyvästä ohjelmasta maailman parhaan korttipelin parissa... ;)

Iitu ja Emppu: Mä sain teidän valokuvat, näytti aika paljon sitä vettä tulevan. Mutta teillä vaikutti silti olevan aika hauskaa!

mama kirjoitti...

perjantaina koleaa, lauantaina sadetta ja koleaa, sunnuntaina auringonpaistetta ja mökkirannas reilut 20+.

perjantaina hellettä (+25), lauantaina porotusta (+28), sunnuntaina kuuma, kuuma, kuuma (+29).

arvaa kumpi oli juhannusvkloppu ja kumpi se seuraava vkloppu, jollon juhannuksen ois pitäny olla, jossei sitä väkisin tungettais aina siihen aikasempaan?

*katkeruutta*

Andy kirjoitti...

Mut toi sunnuntaihan kuulosti jo ihan kivalta. Eikö lohduttanut..? ;)

mama kirjoitti...

ei. kyrpi kahta kauheemmin. hei, alliteraatioo, jes!!

Andy kirjoitti...

Lohtua alliteraatiosta, käyhän se niinkin... ;)