tiistai 30. kesäkuuta 2009

Lahjuksia

Tämä paketti saapui kyllä jo eilen, mutta silloin piti hellästi ja rakastavasti vähän pilkata Villeä niin oli pakko säästää tästä kirjoittaminen tähän päivään... Eli isot kiitokset Rauni ja Mauri, lahjukset saapuivat perille!

Siskon tenavat olivat kunnostautuneet taiteilemalla paketin mukaan vähän kuvitusta, mikä oli hurjan kiva juttu. (Se raketti oli Emppu varsin onnistunut, mennään sitten yhdessä katsomaan lokakuussa niitä aitoja.) Paketista paljastui myös herkkuja.
Salmiakkia ja hapankorppuja, ihana yhdistelmä! Ja uskokaa tai älkää, niin molemmat ilahdutti yhtä paljon, vaikka julkisesti olenkin huudellut pelkästään salmiakin perään...

5 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Nuo "Apinakarkithan" oli aina sun lemppareita ja niitä oli sulle aina laivalta pakko tuoda. Mä en kylläkään ymmärrä miten joku voi syödä mokomia suolaisia väkeviä mustia paloja.
Sanoisin, että YÖK en syö!!!!
Lakut on sentään karkkeja.
Juustot noiden hapankorppujen seuraksi voitte kai hankkia sieltä.

Andy kirjoitti...

Ne onkin ihan tosi hyviä. Ja hapankorppu on parasta tuoreen kurkun kanssa! :)

mama kirjoitti...

villen pilkkaamisen pitää toki aina mennä etusijalle! 8-) ja kyl ville sääkin voisit joskus hiukan andyy pilkata, on silläki joskus niitä tohelo-hetkii. vaikka tietysti selvästi harvemmin. *g*

Andy kirjoitti...

Mulla vai? Koska muka..? ;)

Ville kirjoitti...

Hahaa. Andy justiinsa myönsi, ettei heti tajunnut meidän kaapeli-TV:n ja netin tulevan samasta piuhasta (ovat kuulemma nurin). Mun oma rakas tohelo:)