keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kuuma kesäkuu

Nyt kun on siirrytty heinäkuun puolelle, lämpötilastot kertovat karua kieltään. Virallinen tulos antaa odotuttaa itseään, mutta jos tämä ei olekaan ollut kuumin kesäkuu koskaan, häviää se ykköstilan korkeintaan asteen kymmenyksillä. Ja kilpailu kuumimmasta kesästä koskaan on vasta alussa. Viime päivinä kuumat ilmat ovat johtaneet useisiin ukkosilmoihin, mutta sateen määrä on edelleen kovin alhainen. Ukkosia ja hellettä, mutta ilman sen suurempaa veden tuloa kuuluu edelleen sääennustuksiin.

5 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Täällä taas heinäkuun aluksi on lupailtu kesäsään "normalisoituvan"
eli sää viilenee ja sateitakin on luvassa. Jos niitä tulee kovin paljon, niin yritän lähettää niitä vähän teille, mutta en niin voimalla kuin te lähetitte tuota lämpöä. Uimavedet kyllä jo lämpisivät mukavasti joten uimista harrrastetaan edelleenkin, vaikka ilma vähän viilenisikin.

mama kirjoitti...

ollaan menos jyskyn kans sunnuntaina ruisrockiin, joten sää taatusti viilenee siihen mennes. täs vaihees ois sopivaa kysyä, et miks ihmees ihminen, joka inhoo festareita, ihmismassoi, musiikkii (ainakin kovalla soivaa semmosta) ja ääriolosuhteita on ihan omatoimisesti luvannu viedä veljenpoikansa ruisrockiin. ...jos tiedätte vastauksen, ni kertokaa, ettei näin käy uudestaan!

Andy kirjoitti...

rauni: Kyllä sais tulla aika voimallakin sitä sadetta. Tarkista vaan multa ensin mitkä päivät sopii, ens viikonloppu ei esim. kyllä oikein sovi...

mama: No sehän johtuu siitä, että meidät täti-ihmiset saa niin monelle kiepille pikkusormen ympäri... ;)

mama kirjoitti...

ei pidä paikkaansa, mä oon ainaski ihan natsi-täti! komennan ja käskytän minkä hiukanki kerkiin. se on pakko sementoida järkkymätön auktoriteetti valmiiks ny, ku ens kesänä jysky on jo mua pitempi...

Andy kirjoitti...

Niin, mut sit kumminkin sitä heltyy kaikenlaiseen mistä ei itse välttämättä olis niin innoissaan. Kyllä se sitä on, usko pois... ;)