lauantai 25. heinäkuuta 2009

Lahjoja ja lehtiä

Puhtaan ja täydellisesti toimivaksi havaitun auton kanssa oli kiva palata kotiin ja suunnata uima-altaalle rentoutumaan. Matkalla tarkistettiin päivän postit (täällä jaetaan myös lauantaisin) ja ilo oli suuri kun löydettiin jälleen uusi yllätyspaketti. Kiitos Marketta ja Seppo, kylläpä meitä hemmotellaan! Paketista paljastui pari Muumi-keittiöpyyhettä, jotka pääsivät heti käyttöön.
Myös salmiakkia saatiin lisää, sekä vähän muutakin karkkia. Kortti teipattiin jääkaapin oveen muiden saatujen korttien seuraksi. Se alkaa näyttää jo aika kivalta, tylsä valkoinen jääkaapinovi kun ei ole meidän juttu.
Me tykätään ottaa aina lehtiä mukaan uima-altaalle, kun mä en oikein uskalla kirjoja sinne viedä. Lehtien kanssa ei niin haittaa jos on vähän kosteat kädet kun on käynyt vedessä viilentelemässä, mutta kirjat on sellaiseen ihan liian tärkeitä ja arvokkaita. Timen Ville tilasi jo vuosi sitten Suomessa ja sen tilaus siirrettiin sitten mukana tänne. Sitä kun tykätään molemmat lukea, niin jatkettiin sitten tilausta vielä toisellakin vuodella. Minä tilasin itselleni lisäksi vähän muotihömppää, Ellen muodossa. Ostin reilu kuukausi sitten yhden irtonumeron (hintaa $4) ja lehden välissä oli tarjouskuponki vuoden tilaukseen. Hinta $9.99, eli ei paljon mitään. Eihän siihen hintaan saisi edes kolmea irtonumeroa (Suomessa ei varmaan kuin yhden...), joten tänne vaan. Pari päivää sitten sain ensimmäisen numeroni ja siinä on kyllä erinomainen uima-altailulehti. 200 sivua sopivan kevyttä hömppää muutamalla asiallisemmalla artikkelilla varustettuna. Eikä sen kanssa tarvitse kinastella Villen kanssa että kumpi saa lukea ensin...

6 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Kiva että onnistuimme yllätämään! Muumit on aina paikallaan, eikö vaan. Tarja, älä syö liikaa salmiakkia kun on tuo uusi vauvakin joka nostattaa verenpainetta, jätä ne vaan suosiolla Villelle.

Andy kirjoitti...

Mitä mitä, enkö mä saa salmiakkia ollenkaan..? :(

marketta kirjoitti...

Kyllä varovainen täytyy olla.

Andy kirjoitti...

Mää söin eilen vähän Panttereita. Ville sanoi että määkin saan niitä ottaa, kun sekin söi...

mama kirjoitti...

eikös baby-mac ennemminki laske verenpainetta, se ku ei tilttaa, jumitu tai päivitä itteään 47 minuuttii (vista on kirosana), ja on muutenki kaikin puolin ihana. eli salmiakkii kehiin vaan! 8-)

mitä ne ellen asiallisemmat artikkelit käsittelee? ihan vilpittömästi ja uteliaisuuttani kysyn. toi vika lause pitäs varmaan ymmärtää niin, et sä annat suosiol villen lukeen ellen ekaks, ku ei sua ny niin paljoo kiinnosta? *g*

Andy kirjoitti...

Niillä on mm. ihan asiallisesti kirjoitettuja poliittisia artikkeleita. Uusimmassa numerossa esiteltiin Hillary Clintonin senaattorinpaikan perinyt Kirsten Gillibrand.