sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Vauvan kanssa

Tänään ollaan keskitytty opettamaan uutta pienokaista talon tavoille. Turun yliopiston etäkäyttöyhteyden hitaus ja ongelmat ajoivat melkein pisteeseen jossa teki taas mieli tiedustella voiko turhautumiseen kuolla, mutta kärsivällisyys palkittiin ja vaavi hallitsee nyt mm. Office-paketin kaikki hienoudet. Tämän lisäksi tuore perheenjäsen on opetettu tunnistamaan äiskän lisäksi myös iskä validina käyttäjänä, sekä hallitsemaan suomen kielen kimuranteimmatkin piirteet, ääkkösten muodossa. Kyllä siitä vielä hyvä tulee, kunhan talouden iäkkäämmät kannettavat eivät kateuden puuskassaan tee mitään radikaalia...

6 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Niin vanhemmat perheenjäsenet pitää tutustuttaa uuteen tulokkaaseen varovasti ja niin, ettei heille tule sellainen olo,että heidät nyt vallan unohdetaan ja hylätään. Pitää näyttää uutta varovasti kauenpaa huoneen ovelta ja kertoa, että tässä on nyt uusi kaveri, jonka kanssa sitten myöhemmin on mukava leikkiä. Kyllä äiskä vielä sinustakin tykkää, mutta tätä on nyt vain pakko opettaa ja siihen kuluu vähän aikaa. :)

Andy kirjoitti...

Toi on ihan totta. Pitää tehdä selväksi että kyllä meiltä riittää rakkautta ihan jokaiselle perheenjäsenelle, vaikka uusi vauva saakin vähän enemmän huomiota. Eikä kannata kertoa että se on meidän suosikkilapsi... ;)

mama kirjoitti...

kannattaa myös opettaa vaaville ekaks sanaks 'isi', ni voi sitte lakonisesti todeta, et 'sua se huutaa'. 8-)

ja jos vanhemmat sisarukset menee kokonaan lakkoon, ni sittehä talouteen voidaan hankkii lisää mac-vaaveja!!!

Andy kirjoitti...

Mut sithän mä päätyisin tilanteeseen missä olis mahdotonta sanoa kuka lapsista olis rakkain, eikä se voi olla normaalia, eihän..? ;)

mama kirjoitti...

vaikka ne oisivat ihan identtisii, ni kyl niistä joku aina tuntuu muita rakkaammalta, usko pois. ja sillon niitä voi kilpailuttaa suosikkiaseman ansaitsemis!

Andy kirjoitti...

Hahah, katsotaan minkä suurperheen kanssa me lopulta kotiudutaan täältä.. ;)