sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Kolmiulotteista

Käytiin katsomassa sunnuntaileffana Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs, 3D-lasit silmillä. Olihan tuo katsomisen arvoinen, vaikkei likimain kahden ensimmäisen Ice Agen tasolle yltänytkään. 3D-teknologia ei sitten taas tehnyt varsinaisesti vaikutusta. Hauskahan tuollainenkin oli katsella, ja onhan se nyt tekniikka kehittynyt kovasti siitä kun Tappajahai kolmosessa hai pyrki valkokankaalta yleisön kimppuun. Mutta kyllä se mulle ainakin saa jäädä harvaksi huviksi, ja valitsenkin mieluummin elokuvani vastaisuudessa ihan perinteisinä versioina. Jotenkin oli sellainen olo koko ajan että silmät väsyy ja katsominen tuntui raskaalta.

Leffasta ajeltiinkin sitten suoraan vähän shoppailemaan ja Ville löysi vihdoin ne etsimänsä uudet housut. Sukkiakin sille tarttui mukaan, mutta kenkien metsästys saa vielä jatkua. Ruokakaupasta napattiin herkkuruokien lisäksi kukkakimppu pitkästä aikaa piristämään asuntoa.

8 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Me odotetaan että tulee dvd:lle ja katsellaan se sitten kotona ja varmaan ihan 2d-versiona. Me äidin kanssa ollaan täpinöissämme taas Harry Potterin ensi-iltaa odotellessa. Forsassa ollisi jo ennäkkonäytös torstaina...
HP6 kuume nousee...
Äiti ahmi kirjan viimeyönä.
Ja meillä on toinenkin uusi lemppari. Twilight eli houkutus. Stephanie Meyerin kolme kirjasarjaa, joista ensimmäisestä on tehty edellä mainittu elokuva!
Ja äiti ei tykkää mutta mä tykkään Bratz the moviesta! Näyteltynä versiona. Ei piirrettynä...

Andy kirjoitti...

Täällä ainakin sais Potteristakin valita 3D-version... Ja eikös siinä Meyerin sarjassa ole 4 kirjaa? Yhtäkään en ole kyllä lukenut, eikä leffakaan mitenkään isosti kiinnosta.

Iitu kirjoitti...

no ehkä vorssan biokaaressa ei näytetä 3d versioo Potterista..ja Meyerin kirjoja on suomennettuna vain kolme..neljättä vasta odotellaan. ei äitiäkään innostanut leffa ensin...mutta kyllä se sit lämpeni kun yhdessä se katseltiin..

Andy kirjoitti...

Mutta niitä on silti neljä! Hah, mää tiesin, vaikken oo yhtään lukenut. Mistä tää kaikki populaarikulttuuri tieto mun päähän tarttuu? Varmaan siitä, kun niistä on kuitenkin kohkattu aika paljon...

Sirpa kirjoitti...

no tiestit tiesit...joo joo, varmaan olet lukenutkin kaikki ne kirjat into piukeena... et vain kehtaa myöntää ;-) ja Potteritkin varmaan....

Andy kirjoitti...

Kyllä mä olenkin lukenut kaikki Potterit. Ja pidän niitä edelleen hirmuisen yliarvostettuina kirjoina. Mutta ei kaikki jaksais lukea tuota Aldrinin kirjaakaan, mikä mulla on just kesken, joten kaikille makunsa mukaan...

mama kirjoitti...

ykkös-tappajahain nimihän oli bruce, mikäköhän se oli kolmoses? ja sanokaa mitä sanotte, se on silti hauska leffa! vaikkakaan ei kyllä niin hauska ku tää, jossa hai kiipee puuhun!!

Andy kirjoitti...

Larry?