keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Vesikatkos

Eilen tuli ilmoitus että meidän asuntokompleksin länsipuolella sijaitseva vesiputki on vaurioitunut. Ville muisteli lukeneensa lehdestä juttua, että kuivuuden takia maa liikkuu ja sen takia putket rikkoutuu, joten mahtaisko tääkin johtua siitä? Mene ja tiedä, eikä sillä nyt juuri väliä ole. Ilmoituksessa kuitenkin sanottiin, että kaupungilta tulevat tänään sitä korjaamaan, ja sen takia joutuvat katkaisemaan veden koko meidän asuntokompleksista. Tää tapahtuu sitten aamulla siinä yhdeksän jäljestä, ja on hyvä varautua siihen että vesi on suurimman osan päivää poikki.

Nyt ollaan jo iltapäivän puolella ja vesi se vaan juoksee. En mä nyt varsinaisesti valita, että meillä onkin vettä, mutta oon eilisestä asti asennoitunut siihen ettei sitä tänään voi käyttää. Ja nyt sit voikin, vai? Ihan epiä tällanen, en mä kuitenkaan uskalla mitään tehdä mihin sitä vettä tarvittais. Katkaisevat kumminkin just kun on shampoot tukassa tai muuta vastaavaa. Se olis ihan tyypillistä.

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

vesi on niinkun netti: sitä alkaa tartteen välittömästi, jos se on poikki. ja kaks tuntii ilman vastaa n. 27 päivää normaaliajas.

Andy kirjoitti...

Niinpä niin.