maanantai 13. heinäkuuta 2009

Tuloksia ja selityksiä

Tänään oli sitten mun vuoro pitää esitys omasta työstä koko tutkimusryhmälle. Pari kuukautta oon jo ehtinyt täällä olla, mutta kyllä esitys oli silti enemmän suunnitelmia kuin tuloksia. Vaan mahtui joukkoon jokunen onnistunutkin eksperimentti. Itsenäisyyspäivän lomien ja kovasti varattujen (videotykillä varustettujen) luentosalien seurauksena tälle ja ensi viikolle oli survottu kolme esitystä per kerta. Oli siis toisaalta vaan hyvä, että mun esitys oli vähän lyhyen puoleinen. Johtuikohan puuduttavasta aiheesta vai railakkaasta viikonlopusta, mutta yksi kesätyöntekijä kyllä nukkui tyytyväisenä koko mun esityksen ajan; rento takakeno seinään nojaten, silmät kiinni ja suu auki.

Lopuksi lyhyt päivitys rahasotaan. Allekirjoitukset on nyt hankittu, mutta yhdestä kaavakkeesta oli unohtunut tilinumero. Rahoja ei voida maksaa, kun ei tiedetä miltä tililtä. Ja sihteeri ei oo taaskaan tavoitettavissa...

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

noita nukkujii varten pitää aina olla mukana eltaantuneit viinirypäleit tai vastaavii. saavat kivan herätyksen ja oma tähtäys paranee, eli tuplahyöty!

Ville kirjoitti...

No tää oli ainaki sen verran lähellä et oisin voinu vaikka osuakin. Ens kerralla sit varustaudun paremmin.