maanantai 6. heinäkuuta 2009

Elävää musiikkia

Tunnustin taannoin että me ollaan American Idol -faneja. Ollaan oltu jo useampi vuosi. Taisin myös avautua siitä, ettei meidän suursuosikki Adam voittanut tämän vuoden kisaa. Viime vuonna oli toisin, ja saatiin tyytyväisinä katsella kun meidän koko kauden suosikki David Cook kruunattiin uudeksi idoliksi. Siksipä käännettiin eilen auton nokka kohti Galvestonia keikkaliput tiukasti hyppysissä.

Sää oli suosiollinen ja mitä sopivin ulkoilmakonserttiin, eli kuivuus jatkuu yhä. Myös lämpötila oli hieman inhimillisempi kun päästiin lähemmäs rantaa, ja merituuli viilensi vielä entisestään. Eli mikäpä siinä istuskellessa ja musiikkia kuunnellessa. Paikallinen radiokanava tarjosi odottelumusiikkia, ja lämppäriksi oli saatu needtobreathe niminen poppoo. Meille bändi oli entuudestaan vieras, mutta ilmeisesti ovat saaneet "More Time" nimisen biisin P.S. Rakastan sinua -leffaan, jos joku sattuu tunnistamaan...

Cook itse tempaisi reilun tunnin mittaisen setin, ja pakko kyllä sanoa että osaa poika laulaa. Ei sen biisit nyt ihan meidän maailman kaikkien aikojen suosikeiksi nousseet, mutta kelpo rokkia kumminkin. Muutama oli oikeinkin mainio, ja kaverin särmikkäällä äänellä pelastaa paljon. Kannatti siis ehdottomasti käydä katsomassa, ja nyt voidaan kehuskella että ollaan nähty yksi kappale American Idoleita ihan livenä.
Illan päätteeksi heittivät vielä ilotulitusesityksen taivaalle, mikä olikin loistava tapa päättää mitä hauskin päivä. Ei se nyt ihan lauantaille vetänyt vertoja (en usko että mikään enää koskaan vetää), mutta kohtuullisesti keskiverto uutta vuotta komeampi kumminkin.

4 kommenttia:

mama kirjoitti...

ei oo teiänkään ameriikan reissu siis menny hukkaan! onnittelut idolista! *g*

Andy kirjoitti...

Aattele. Koko vuoden kohokohta, se on pelkkää alamäkee tästä eteenpäin... ;)

mama kirjoitti...

toisaalta, jos teiän hääpäivä oli elämän onnellisin päivä, ni mitä muuta se on ku alamäkee?... *eg*

Andy kirjoitti...

No sitähän mä tossakin muistelin.. ;)