lauantai 11. heinäkuuta 2009

Osuma

Tänään tapahtui jotain kauheaa. Oltiin uima-altaalla loikoilemassa ja lukemassa lehtiä, kuten niin useana viikonloppuna on ollut tapana. Siinä aika menikin mukavasti, aina välillä käytiin polskuttelemassa altaassa, ja muuten makoiltiin auringossa. Jossain vaiheessa sitten vaihdettiin toiselle puolelle allasta, hieman varjoisammille tuoleille. Oikein mukavaa siinäkin, ja vähemmän tukalan kuuma. Kunnes... Puissa, jotka meidän aurinkotuoleja niin mukavasti varjostivat, oli lintuja. Ja mikä on pahinta mitä voi tapahtua, jos makoilee aurinkotuolissa puussa olevien lintujen alapuolella..? Siihen se mäjähti, käsivarrelle. Hyi yök sentään. Villen taskussa ollut nenäliina tarjosi ensiapua, mutta aika vauhdilla siirsin itseni ensin altaaseen, ja sitten sisätiloihin suihkuun. Katsotaan nyt jäikö pysyvä trauma, mutta aika pitkään suihkussa hinkutin saippuaa käteeni. Onneksi ei osunut sentään keskelle päätä.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

=D

Andy kirjoitti...

No hyvä se on sieltä naureskella, olisko yhtä hauskaa jos olis käynyt itselle, häh..? ;)

Iitu kirjoitti...

Hyi yök! Menit sitte vielä kakkaisen käden kanssa altaaseen... vieläkö siellä kukaan ui?!
Onneks ei käynyt niinku Niemen Ristolle Lintsillä... Lokki pahanen kakkasi päähän ja vielä siihen kaljuun kohtaan muutama vuosi sitten...

Andy kirjoitti...

No höpsö, mä olin pyyhkinyt sen kaiken siihen nenäliinaan ensin. Eikä se muutenkaan ole mikään steriili sisäallas... Mut pääsin sit ilmeisesti kumminkin aika vähällä, ainakin Ristoon verrattuna... ;)

mama kirjoitti...

kai sä oot varannu kriisipsykologiajan jo? tommosista ne järjettömät pelkotilat kehittyy, jos ne jää hoitamatta...

Andy kirjoitti...

Pitäis varmaan. Mut ei mun henkilökohtainen psykologi vissiin puhu mulle enää, niin kestää aikaa löytää uusi... ;)