tiistai 21. heinäkuuta 2009

Voitto kotiin

Vihdoin ja viimein! Pari viikkoa laitoksen sihteeri onnistui jättämään yhteydenottoni huomiotta, mutta tänään lykästi. Sain sihteerin ahdistettua työhuoneen kulmaan niin ettei se päässyt livahtamaan ohi sen paremmin vasemmalta kuin oikealtakaan. Ei sen sitten auttanut kuin raapustaa puuttuva tilinumero kaavakkeeseen. Yritti polo vielä teeskennellä pahoittelevansa, kun asia oli näin viivästynyt. En kyllä usko. Tahallaan oli yrittänyt saada mut luovuttamaan, sanokaa mun sanoneen.

Kaavakkeet kourassa tepastelin sitten uudemman kerran kassalle. Nyt oli niin paljon allekirjoituksia eri lapuissa, että eivät keksineet enää mitään valittamista. Tyytyväisenä sitten katselin, kun seteleitä vihdoin ladottiin mun eteen. Ja koska kassassa oli vaan pikkuseteleitä, niin pinosta tuli oikein mukavan pullea. On se kyllä kumma miten ihminen voi hämätä itseään. En mä yleensä noin paljon riemastu, kun pankkiautomaatti antaa mulle mun omia rahoja;)

7 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hyvä Ville!!!!
Näinhän se sitkeys palkitaan.
Kaikki on aina kotiinpäin,
ja kun se nyt vaan on niin, että se kuuluu maksaa sulle.
Ps. mitä siellä kuuluu sille "sikaflunssalle" täällä on kohta koko maa paniikissa, kun se kaataa koko taloudenkin.

mama kirjoitti...

sä oot niin mun sankari!! taputa ittees selkään, oot sen kyl ansainnu. 8-)

joko sulla muuten on "the man from darpa" t-paita?

marketta kirjoitti...

Onko se terveydenhuolto USAssa tosiaan niin kallista ? Meillähän vaan haetaan rokote apteekista ja siinä kohdassa pulitetaan kyllä pitkähkö penni, mutta loppu onkin sitten ilmaista. Kyllähän niitä kauhujuttuja aina kuulee.

Ville kirjoitti...

rauni: Alkuhälinän jälkeen sikataudista ei oo hirveästi mesottu. Tartunnan saaneita on Texasissa noin 5000, mutta suurin osa paranee itsestään. Kuolleita on rekisteröity 17, eikä sairaalahoidossa oo tällä hetkellä yhtään ihmistä tämän takia.

mama: Sitkeys palkitaan. Ei oo t-paitaa ku täytyy mennä silleen matalalla profiililla;)

marketta: rokotetta ei tarvinnu itse hankkia, vaan se kuului hintaan. Eli piikitys ja rokote 78 dollaria yhteensä kolme kertaa. Ei ollu mitenkään pöyristyttävä hinta lainkaan.

Andy kirjoitti...

Niin siis joka kerralla pitää maksaa se $78, että kyllä siitä kertyy aika paljon minusta yhteensä.

marketta kirjoitti...

Ilmankos niitä pieniä seteleitä laskettiin vino pino Roope-ankan hyppysiin.

Ville kirjoitti...

marketta: Viimeinen rokotuskertahan on sitten joulukuussa. Saas nähdä, josko rahaliikenne silloin sujuisi helpommin, kun tiedän valmiiksi, mitä lippuja ja lappuja tarvitaan.