maanantai 27. heinäkuuta 2009

Asennuspuuhia

Silläkin uhalla ettei kukaan enää jaksa kuunnella meidän uudesta vauvasta, raportoitakoon vielä sen verran että saatiin tänään asennettua kylkiäisenä tullut monitoimiprintteri. Asennettiin se ensin mun vanhaan läppäriin. 20 minuuttia myöhemmin printattiin mukana tulleelle valokuvapaperille testikuva ja todettiin asennuksen olleen menestyksekäs. Tämä kuva me muuten pikaisesti valittiin, ei meillä yhtään hääkuvaa olekaan mukana niin nyt on sitten tällainen pistää vaikka lipaston päälle.
Asennettiin sitten printteri heti perään uudestaan meidän uuden vauvan käytettäväksi. Aikaa meni suunnilleen viisi minuuttia. Ja hienosti toimii, myös skannaus. Kirjoitan meinaan tätä vauvan kanssa ja ajattelin tuon kuvan laittaa mukaan. Sitten muistin että sehän löytyy ainoastaan vanhalta koneelta, jonka olin jo sammuttanut. Laiskuus parantaa ongelmanratkaisukykyä, joten heitin testikuvan skanneriin ja kas, hienosti kävi.
Kuva: Tara Lehtonen

6 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Ompa hieno kuva.

Andy kirjoitti...

Eiks vaan olekin. :)

marketta kirjoitti...

Vaikuttaa ihan siltä, että vauva on herkistänyt mielet.

Andy kirjoitti...

Eikös sitä yleensä heittäydy emotionaaliseksi kun tulee perheenlisäystä..? ;)

mama kirjoitti...

kuka muka vois kyllästyy vauvauutisiin tai -kuviin? anna tulla vaan!

baby-mac voitti vanhan läppärin asennuskisas aikas selvästi. joko sä oot valmis myöntään, et mä olin ihan oikees, ku kehuin maccii sulle? 8-)

Andy kirjoitti...

Kisan tulos oli täysin ennustettavissa, mutta tämähän ei millään lailla hillinnyt meidän riemua tai juhlintaa, kun ero kumminkin oli huomattava. :)