keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Hups, ammuin vahingossa vaimoani

Vaimo nousi yöllä puoli kolmen aikaan sängystä käydäkseen vessassa, mies havahtui liikkeeseen käytävällä ja ampui tunkeilijaksi luulemaansa vaimoaan useita kertoja. Nainen on sairaalassa (tila vakaa, nähtävästi mies ei ollut erityisen hyvä ampuja), eikä miestä todennäköisesti tulla syyttämään mistään, koska kyseessä oli ilmiselvä vahinko. Hän kun luuli että vaimo on edelleen sängyssä, niin pakkohan sen oli olla tunkeilija.

Mä olen sanaton.

15 kommenttia:

Hymyilevä nakki kirjoitti...

Tuo on aika perinteistä ja sitä sattuu paremmissakin piireissä.

Minä itse kolautin kaulimella vasenta jalkaa, kun se oli puutunut sohvalla istumisesta ja pelästyin.

Andy kirjoitti...

Mun mielestä on sit vaan ihan hiton hyvä ettei me olla parempia piirejä, jos niissä on noin vaarallista käydä yöllä vessassa... ;)

Hymyilevä nakki kirjoitti...

Joo, piireistä tulee aina myös negatiiviset puolet mukanaan. Useat todella rikkaat käyttävät jopa kokovartalo -plexiä ympärillään vessassa asioidessaan.

Andy kirjoitti...

Luodinkestävää plexiä, luonnollisesti.

Hymyilevä nakki kirjoitti...

No plexin tarkoitushan on ensisijaisesti pitää hiilihanko poissa. Luodinkestävät versiot on tiettävästi vastan Justin Timberlakella ja Paavilla.

Andy kirjoitti...

No en mä kyllä sitten ala jos en mä saa luodinkestävää versiota...

Hymyilevä nakki kirjoitti...

Yksi vaihtoehto on aina öljytä itsensä rypsiöljyllä niin edes puolisosi ei osu sinuun kun olet kuin rasvattu salama. Tätä keinoa tiettävästi käyttää Obama itse.

Andy kirjoitti...

Hyvä vinkki, testaan tuota ensi kerralla. :)

mama kirjoitti...

...viranomaset voi jättää syyttämättä, mut mä luulen, et vaimol voi olla jotain sanottavaa, jahka se siitä tokenee. jotain tyyliin: "meeppäs kulta hakeen mulle lasi vettä, ku mul on täs tän aseen putsaus kesken..."

etelä-korean parlamentis on jännä tapa hoitaa asioit: jossei olla samaa mieltä, ni sit tapellaan. eikä kysees oo mikään pieni töniminen, nää tyypit on ihan tosissaan. 8-)

ei huono idea sen puoleen, kyl meinaan rupeis suomeski politiikka kiinnostaan kansaa ihan eri taval, jos siä ois kunnon kisameininki pääl. kaikis vaalitilaisuuksis ois ekaks väittely- ja propagandaosuus, ja sit siirryttäis fyysisempään puoleen: "ja takakentällä alkaa 15 minuutin kuluttua miesten mutapainisarja, ensimmäisinä vastakkain asettuvat Pentti Oinonen ja Oras Tynkkynen. Ulkoradalla kisataan parhaillaan puolueen pahimman painolastin kannossa, jossa Jarmo Korhosta kantava Matti Vanhanen kaatuu juuri vesiesteeseen, samalla kun omaa mediaesiintymistään raahaava Jutta Urpilainen porskuttaa eteenpäin kuin suomenhevonen, kompastuakseen maaliviivalla omiin jalkoihinsa. Älkää myöskään unohtako messuhallissa kisattavaa lakialoitteen heittoa, jossa näytösnumerona Jussi Halla-Aho heittää ihmisoikeuksien julistusta."

...aina sillon tällön musta tuntuu, et mun mielikuvitukses on jotain vikaa.

Andy kirjoitti...

Ei vikaa, sun mielikuvitus on ihan valioluokkaa... ;)

rauni kirjoitti...

Mama sä oot niin nuori ettet muista, mutta kyllähän kansanedustaja Veikko Vennamo sananmukaisesti on kannettu ulon eduskunnata. Joten kyllä suomessa on osattu tuo fyysinenkin politikointi, silloin vanhoina hyvinä aikoina.

mama kirjoitti...

vennamo oli kova jätkä, ei siinä mitään. mut eikös se kannettu tuolissaan ulos, ku se kieltäyty jonku toimenpidekiellon saatuaan poistumasta paikalta? et ei se ihan samas sarjas oo ku satapäinen porukka toistensa kraiveleis kiinni. 8-)

Andy kirjoitti...

Niin, se oli kumminkin vaan yks mies. Jos tuossa olis lähtenyt enemmänkin porukkaa mukaan, olis voinut tullakin kunnon rähinät...

Iitu kirjoitti...

Voi tsiisus!

Andy kirjoitti...

Sä summasit aika hyvin sen mitä mäkin lähinnä ajattelin...