perjantai 3. heinäkuuta 2009

Pitkä viikonloppu

Huomenna vietetään paikallista itsenäisyyspäivää, ja ottavat bileet sen verran vakavasti ettei niistä ihan yhdellä päivällä selvitäkään. Ja mikäpä on parempaa kuin nelipäiväinen työviikko? No, luonnollisesti kaksi nelipäiväistä työviikkoa putkeen! Valitettavasti ihan niin hyvä tilanne ei kuitenkaan ole, mutta aika lähellä. Sen lisäksi että ensi maanantai kuuluu osana pitkään viikonloppuun, on tänään vielä ns. puolikas työpäivä. Sellainen noin kolmen tunnin naaman esittely työpaikalla riittää siihen että voi vetäytyä kotiin nauttimaan riennoista ja juhlahumusta, eikä takaisin tarvitse mennä ennen tiistaita!

Sanoin jo aikaisemmin, että meillä on tälle viikonlopulle hirmu hauskaa ohjelmaa, joten toivottavasti kuivuus jatkuisi nyt vielä pari päivää, ettei sade sotke suunnitelmia. Ja puolikkaan työpäivän ansiosta Villekin tulee jo ihan tosi aikaisin kotiin, niin voidaan ruveta miettimään tarkemmin että miten huomisen hauskuus toteutetaan. Lisäraportteja luvassa lähipäivinä.

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

eikös itsenäisyyspäivänä kuulu kattoo born on the 4th of july, ja sitten rämpii itseinhos, masennukses ja yleises antipatias koko vkloppu? 8-)

miehet on muuten ihan oma lajinsa: velipoika soitti illal kertoakseen, et hän käy sit pistääs mun veljenpojan bussiin huomen. bussi lähtee klo 12:30. koska se saapuu turkuun? no ei hän kuule tiä... mut mun tarttis olla asemal vastas. ihan oikeesti, ja ne kehtaa viä pilkata naisten logiikkaa! *huokaus* ja mitä se sanoo mun mielenterveydest, et oikeesti mua vaan huvittaa ja velimies tuntuu taas vaihteeks hirmu herttaselta? 8-)

Andy kirjoitti...

Ei, kun nää kattoo Independence Dayn ja miettii oman armeijansa ylivertaisuutta... :)