maanantai 13. heinäkuuta 2009

Teatteri tähtien alla

Vuodesta 1968 asti Theatre Under the Stars on esiintynyt Millerin ulkoilmateatterissa joka kesä. Esitys on, kuten kaikki Millerin esitykset, yleisölle ilmainen, ja ainakin tänä vuonna esitysiltoja on viisi. Neljännenkymmenennentoisen (42., mutta se oli noin kirjoitettuna hauskempi) vuoden kunniaksi showksi oli valittu 42nd Street, ja tänään (toiseksiviimeisenä näytöspäivänä) me suunnattiin eväittemme kanssa sitä katsomaan.

Minä oon ihan rakastunut koko Millerin ulkoilmateatteriin. Miten voikin löytyä jotain tuollaista ilmaiseksi. Eikä ohjelmien laadusta todellakaan tingitä. Kuten on aiemminkin ollut puhe, esityksiin on mahdollista myös varata lippuja (luonnollisesti ilmaisia) katettuun katsomoon, mutta meidän mielestä eväitten ja peittojen kanssa nurmirinteellä on kyllä paljon mukavampaa. Tänään just kysyin Villeltä että haluaisiko se ihan vaan kokemuksen vuoksi joskus varata liput ihan katsomoon, johon se vastasi että kyllä hän on penkeiltä saanut teatteria katsoa ennenkin... ;)

42nd Street oli muuten hirmu hyvin toteutettu, ja kovasti hauska esitys. Minä oon joskus nähnyt leffaversion, mutta Villelle koko juttu oli ihan uusi tuttavuus. Eikä sitä edes haitannut että kyseessä oli musikaali!

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

mitä ihmettä villel voi olla musikaalei vastaan? jahka tuutte jouluks takas, ni sit katotaan putkeen white christmas, calamity jane ja danny kayen koko tuotanto!!

Andy kirjoitti...

Aah, Calamity Jane... ;)