maanantai 6. heinäkuuta 2009

Viikonlopun päätteeksi

Pitkän vapaan viikonlopun ihan parhautta on se, että vaikka sekä lauantaina että sunnuntaina on ollut kaikkea jännää ohjelmaa, on silti jäljellä vielä yksi päivä täydelliseen rentoutumiseen ja ohjelmattomuuteen. Ja meillähän se tarkoittaa sitä että uikkarit niskaan ja uima-altaalle, jonka jälkeen noutoruokaa kiinalaisesta. Loistavuutta lisää tieto siitä, että kun työviikko alkaa vasta tiistaina, on seuraavaan vapaapäivään ainoastaan neljä työpäivää.

Yleisesti ottaen siis koko itsenäisyyspäivän viikonloppu sujui mitä mainioimmin ja mukaan mahtui kaikenlaista hauskaa, ja varmasti ainutlaatuisia kokemuksia kertyi taas lisää. Sitä me vaan on mietitty, kun nää juhlii tätä itsenäisyyspäiväänsä tosiaan aika monipäiväisen kauan ja hartaasti. Nytkin itse neljäs osui lauantaille, mutta silti vielä maanantaikin oli vapaapäivä. Mitä sitten jos neljäs osuukin vaikka keskiviikkoon? Meneekö nää silloin koko viikolla töihin ollenkaan..?

8 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Onhan se joskus ihan sopivaa pitää vapaata, niin ettei tee mitään. Tai ainakaan lähes mitään,tai ihan vähän vaan.

Andy kirjoitti...

Se on just parasta. Etenkin se, että tekee ihan vähän vaan. :)

marketta kirjoitti...

Vrt. kun Suomessa on esim.jouluaatto keskiviikkona ja uudenvuodenaatto seuraavana keskiviikkona, niin vastaako ehka joku pulju pariin viikkoon puhelimeen yleensa ollenkaan, kysynpa vaan. Terveyskeskuksessa tietysti puurretaan taytta paivaa... YTHSsta en sano mittaan.

Andy kirjoitti...

Mut ei nyt jouluna tartte, siinähän on pyhiä peräkkäinkin monta. Ja välipäivät on tietenkin vapaapäiviä kaikki. :)

mama kirjoitti...

kakspäivänen työviikko kaikille! tai no, mulle ainakin... 8-)

Andy kirjoitti...

Mulle kans!!

rauni kirjoitti...

Niin vai olisko vielä parempi, että joka toinen torstai ja kaksi tuntia kerrallaan.

Andy kirjoitti...

Ei huono toikaan. Pystyisköhän siitä vielä parantamaan, vai vaatisko sit jo sen lottovoiton?