perjantai 17. heinäkuuta 2009

Vastine

Haa, me ei sentään oltu ainoita joiden mielestä parkkipaikoista kirjoittanut nainen oli pöljä. Tämän päivän lehdessä oli useita vastineita kirjepalstalla, missä ihmiset kommentoivat sitä loputonta itsekeskeisyyttä mitä citymaasturin omistajilta voi odottaakin. Pidin erityisesti siitä kirjoituksesta missä muistutettiin että siinä missä jokaisella on toki vapaus ajaa juuri sellaista autoa kuin huvittaa, on liikkeilläkin vapaus määrittää etuoikeutetut parkkipaikkansakin juuri niillä perusteilla kuin huvittaa. Uskoni ihmiskuntaan on palautettu, toistaiseksi.

3 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Uudessakaupungissa on valiteltu, että parkkipaikkoja torin ympäristössä on vallan liian vähän. Sen takia ihmiset joutuvat kävelemään jopa satakin metriä päästäkseen ajokkiinsa perunapussinsa kera.Mitäs siihen sitten sanoisi, varsinkin kun kaikki parkkipaikat ovat maksuttomia koko kaupungissa.

mama kirjoitti...

aina sillon tällön sitä huomaa, et maailmas on fiksujaki ihmisii. ...ja yleensä heti sen jälkeen joku tekee jotain tosi tyhmää.

marketta: siinä teiän talossa ennen toimineen antikvariaatin omistaja esitteli mulle joskus aikoinaan suurta harvinaisuutta: ugis kirjotettuu parkkisakkolappuu. 8-) en ny muista mikä siin oli hintana, mut ei se ihan taskurahal lähteny.

Andy kirjoitti...

marketta: No onhan toi nyt ihan kauhea matka. Kyllä mekin varmaan tän vuoden jälkeen mennään lähi-Siwaankin autolla, matkaa olisko 50 metriä..? ;)

mama: Joo, se on kumma miten se usko ihmiskuntaan menee sellasta aaltoliikettä aina.