tiistai 14. heinäkuuta 2009

Yleisönosasto

Päivä muutama sitten oli lehdessä lukijoiden kirjepalstalla kirjoitus joka pukkasi vähän naurattamaan. Eräs nainen kertoi kuinka oli miehensä kanssa menossa ostoksille Best Buy -elektroniikkaliikkeeseen. Parkkipaikalla hän havaitsi kuinka perinteisten invaruutujen ja lapsiperheruutujen lisäksi Best Buy oli ottanut käyttöön etuoikeutettuja parkkiruutuja ihan uudelle ryhmälle. Pyrkimyksissä tukea ekoystävällisiä autoja Best Buyn pihalla oli ruutuja varattu myös vähäkulutuksisille autoille. Ja tästähän täti oli sitten raivostunut.

Hänen miehensä, joka autoa oli sillä hetkellä ajanut, oli kiltisti ohittanut nämä lähempänä ovia olleet ruudut ja pysäköinyt muualle, mutta hän olisi itse kyllä ihan tarkoituksella ja mielenosoituksellisesti parkkeerannut ison citymaasturinsa juuri sellaiseen ruutuun. Miten Best Buy siis kehtaa tuolleen vihjailla, että hänellä ei ole oikeutta ajaa juuri sellaista autoa kun sattuu huvittamaan?! Aivan törkeää! Onhan tämä sentään vapaa maa jossa kaikilla pitäisi olla täysi vapaus hankkia hirmuisesti ja valtavasti kuluttava maailman epäympäristöystävällisin auto. Kyllä nyt Best Buy on ihan naurettavalla tavalla mennyt mukaan tähän ilmastonmuutos hömppään, jota joka tuutista tulee ulos muutenkin, vaikka koko homma on ilman muuta ihan täyttä valetta. Ja hän ei enää kyseisessä liikkeessä asioi, ja piste.

Pisti vissiin sitten kuohuttamaan. Mutta toisaalta, enkös mä sanonut että nää rakastaa isoja autojaan..? Mitä tähän nyt sit enää vois oikein lisätä.

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

mun mielestä niitten ois kyl pitäny pistää omat ruudut niille, joil on kysees hätätapaus. joskus kun se koko häälyvä mielenterveys on kiinni just siit hilavitkuttimest, jonka ostamises menis vajaa viis minuuttii, jossei kaikki perhanan tavikset ois parveilemas parkkipaikal, kaupas ja kassoil. ...ei sil, et tää ois mulle mitenkään tuttu juttu tai mitään.

Andy kirjoitti...

Joo hei, parkkiruudut niille jotka ymmärtää tekniikkaa ja tietää täsmälleen mitä ne on hakemassa!