lauantai 25. heinäkuuta 2009

Kolme kuukautta

Tasan kolme kuukautta sitten me saavuttiin Texasiin ja melkein kolme kuukautta sitten me ostettiin auto. Clear Lake Volkswagenin palveluun kuuluu ilmainen tarkastus joka tehdään joko ensimmäisen 90 päivän tai 6000 mailin kohdalla, riippuen siitä kumpi tulee ensin vastaan. Meillä ei maileja ole kuin vähän toista tuhatta mittarissa, mutta 90 päivää alkaa olla kasassa, joten tänään vietiin auto vierailemaan vanhoilla kotikulmilla.

Me reippailtiin läheiseen McDonald'siin kahville (no hei, ei siellä ollut lähellä parempaakaan paikkaa) ja 45 minuuttia myöhemmin soitettiin että auto on valmis ja sen saa noutaa. Olivat käyneet koko auton läpi, tarkistaneet nesteet, jarrut, sun muut ja todenneet että meidän muru on oikein hyvässä kunnossa. Loisto palvelu ja kuorrutuksena kakun päällä nousi hymy huulille kun huomattiin että auto on myös pesty ja puleerattu, sisäpintoja myöten. Tätä liikettä me ollaan kyllä valmiita suosittelemaan ihan varauksetta.

5 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Jes, täytyypä muistaa ens kerralla kun pitää huoltaa auto...;)

Andy kirjoitti...

Juu, pidä mielessä. Mä tarjoan sitten kahvit kun tuutte huoltokeikalle. ;)

Helka kirjoitti...

:D

mama kirjoitti...

mäkkärin kahvin juominen on kyl lähes itsemurhayritys. tai ainakin avunhuuto. 8-)

mäkin tahon autosiivouspalvelun! huollosta viis, jos joku muu vaan viittis imuroida ja puleerata. ja tietty se vois sit tulla sisälleki siivoomaan, en yhtään pistäs vastaan...

Andy kirjoitti...

En tiiä onko levinnyt sinne asti, mutta täällä ne on ainakin lanseerannut uuden kahvivalikoiman McCafé erikoiskahveja, ja ne on kyllä oikeasti hyviä. En mäkään niiden tavalliseen kahviin koskis..