perjantai 8. toukokuuta 2009

65 mailia

Maanantaina, hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen, suunnaksi otettiin Clear Lake Volkswagen, ja nyt se on meidän. Uusi muru, jota rakkaudella hoivataan ja hellitään. Kulkee kuin unelma, ei voisi enempää toivoa. Tää on rakkautta.
2009 Jetta SportWagen, automaattivaihteistolla. Olisi löytynyt manuaalikappaleitakin, mutta paikalliseen tyyliin päätettiin antautua automaatin pauloihin. Henkilökohtainen vastustus kyseisiä vekottimia kohtaan kun laantui tehokkaasti taannoin erään avo-Mersun ratissa... Pakko lisäksi tunnustaa että täkäläisessä ruuhkaliikenteessä on enemmän kuin kätevää ettei tarvitse välittää vaihteista.
Tilapäiset lätkät on voimassa 25. päivään asti, sitten saadaankin tuliterät ja aidot Texas-kilvet. Hupaisaa.Nää tosiaan lähti Jenkkeihin ja osti saksalaisen auton. Mutkun ei missään näkynyt niitä Cadillaceja joissa olis ollut ne sarvet konepellillä, eikä mulle olis kelvannut mikään muu...

Otsikon lukema on muuten juurikin se, mitä matkamittarissa luki kun auto meidän omistukseen siirtyi. Tuostakin varmaan viidesosa oli meidän koeajosta... Sittemmin lukema on jo ehtinyt hieman kasvaa, mutta voi pojat mitä luksusta upouusi auto onkaan. Eikä ne muuten huijaa kun ne puhuu siitä tuoksusta.

10 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kai siinä nyt on se Villen kaipaama ilmastointi??
On se muuten ihan näppärän näköinen peli ja se torjuu koti-ikävää, kun sen väri on tuttu ja turvallinen

Sanna kirjoitti...

Terkkuja sateisesta Suomesta!
Täällä jo euroviisu-huuma lähestyy uhkaavasti... Laitoin Kaisalle blogista viestiä.

Andy kirjoitti...

rauni: Juu on ilmastointi, ei täällä ihan tosissaan pärjäisi päivääkään ilman. Oltais me väriäkin voitu vaihtaa, mutta ei sattunut olemaan muita että olis heti saanut, niin päätettiin sit mennä hyväksi havaitulla. On se sentään eri malli...

Sanna: Kiitti! Mistäköhän me nähtäis euroviisut, nää ei kyllä varmaan näytä...

rauni kirjoitti...

Netistä kultaseni, netistä

marketta kirjoitti...

No nyt on ihan pakko onnitella. Hieno kulkupeli miesta ja naista myoden. Ajelkaa varovasti!
Onko koti-ikava jo iskenyt? Tsemppia kuitenkin, kylla sen kanssa voi elaa. Onko sielta loytynyt muita suomalaisia? Onko Ville halvaantunut kokonaan, kun hanesta ei kuulu mitaan omakatista.
Kalevalassa edelleen kaikki hyvin.

Andy kirjoitti...

rauni: Täytyypä pitää mielessä, aika radikaali ehdotus...

marketta: On se vaan hieno auto! Mutta niin on rouvankin biili aikas komea... ;) Ei ole vielä isompaa koti-ikävää, kun on ollut niin paljon kaikenlaista. Ehkä sitten kun arki asettuu niin ehtii ikävöimäänkin enemmän. Ville oli eilen tapaamassa pomoaan ja sopimassa asioita. Saa kuulemma itse valita mihin projektiin hyppää mukaan. Mutta se saa itse raportoida omat työjuttunsa, eli eiköhän sekin vihdoinkin pääse postaamisen makuun sitten ensi viikolla.

Olli kirjoitti...

Muistakaa ottaa talteen ne väliaikaiset ja lopulliset rekisterikilvet Suomeen. Ovat varmasti yhdet tosi kivat muistot vuosikymmeniksikin kultamaan reissusta. Kiva kun lopulta päätitte hankkia oman menopelin ja saitte mieleisenne! Varmasti ihana tunne.
Olli ja Riitta

Andy kirjoitti...

Olli: Ehdottomasti otetaan! Ollaan oltu jo valmiiksi ihan innoissamme siitä että saadaan pitää ikiomat Texas-kilvet, kun niiden kanssahan muru kuitenkin Suomeen aikanaan matkustaa.

mama kirjoitti...

meiän ääri-opel-uskollinen isä harkittee ostavansa seuraavaks skodan! meinasin pudota penkiltä, ku tuli puheeks... ei siinä mitään, volkkarin konehan siinä on ja muutenki oon kuullu pelkkää hyvää, mut oli se silti aikas yllätys. no, se ny kuiteski vasta harkittee, et ehkä kaikki menee lopulta ihan hyvin...

Andy kirjoitti...

Ei se silti oo mikään volkkari... Toivottavasti teidän isä tokenee tilapäisestä hairahduksestaan.